Schaarste verwacht in het najaar, met risico op piekprijzen! Koop voordelig in het voorjaar nu er (nog) voorraad is ✔ Pelletkachels  Warmtepompen
Pelletkachel inbouw

Pelletkachel inbouw

Wanneer u weinig ruimte heeft, maar u wel uw woning op een duurzame manier wilt verwarmen kan een pelletkachel inbouw de uitkomst bieden! Deze haard kan worden geplaatst op de plek van de open haard. Sterker nog, u kunt de open haard ook vervangen door deze kachel. Door de rustieke en sfeervolle vlam en het stijlvolle uiterlijk krijgt u een prachtig resultaat! Daarnaast heeft deze haard een hoger comfort en eenvoudigere bediening dan een open haard. De installatie van de pelletkachel inbouw kunnen onze specialistische medewerkers voor u verzorgen.

Pelletkachel inbouw kanalisatie

Indien u de kachel uitbreidt met twee extra warme luchtkanalen aan de achterzijde is de pelletkachel inbouw met kanalisatie mogelijk! Hiermee kunt u ook een ander vertrek verwarmen. Door de tweede ventilator in te schakelen, blaast u warme lucht uit de twee extra kanalen. Het is van belang dat de warme luchtkanalen goed worden geïsoleerd. Hierdoor koelt de warme lucht niet meer af. Onze specialistische medewerkers helpen u graag met de pelletkachel inbouw kanalisatie!

Inbouw pelletkachel
Inbouw pelletkachel

Pelletkachel inbouw modern

De pelletkachel inbouw heeft een modern uiterlijk en is daarom een stijlvolle toevoeging aan uw woonkamer. Daarnaast draagt u met een pelletkachel bij aan een duurzamere wereld. Door het gebruik van houtpellets die zijn vervaardigd van zaagsel afkomstig van duurzame bosbouw, heeft de pelletkachel een duurzame werking. Bij de verbranding van de houtpellets worden er warme rookgassen gevormd. In de wisselaar veranderen deze gassen in warme lucht die vervolgens in uw kamer stromen. Kies daarom voor een pelletkachel inbouw met modern uiterlijk!

Pelletkachel inbouw prijs

Wanneer u meer wilt weten over de pelletkachel inbouw prijs raden wij aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice! U kunt ook uw gehele woning verwarmen met een pelletkachel CV of pelletketel. BlueSolid voorziet u graag van jarenlange duurzame energie!

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.