OPRUIMING: ZATERDAG 25 MEI vanaf 10.00 uur megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in mei = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Pellet terrasverwarmer kopen

Pellet terrasverwarmer kopen
Buiten pelletkachel terrasverwarmer is de ultieme upgrade voor je tuin. Dankzij een...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Producten 1-12 van 16

per pagina

Je kunt uit verschillende soorten terrasverwarmers kiezen. Het is belangrijk dat je een terras-heater kiest die bij jou past. Je kunt sowieso kiezen tussen staande en hangende terrasverwarmers. Hangende terrasverwarmers zijn in principe altijd elektrisch. Een staande heater kan elektrisch zijn, maar kan ook op gas of op pellets werken. 

Een terrasheater op gas kun je overal neerzetten. Deze terrasverwarmers verwarmen ook een vrij groot oppervlak. Het nadeel van een gasheater is dat aardgas nu al duur is, en dat dat alleen maar duurder gaat worden. Veel mensen vinden het idee van verwarming op gas ook niet heel veilig, maar dat is natuurlijk persoonlijk. 

Elektrische terrasverwarming verwarmt gerichter dan een heater op gas. Het grote nadeel van een elektrische terrasverwarmer is dat deze altijd in een stopcontact moet. En om al die warmte te genereren, vreet een elektrische heater stroom. 

Een terrasverwarmer op pellets is supergezellig en praktisch. Dit type verwarmer wordt ook wel pellet-heater, pelletkachel terrasverwarmer of pellet-vuurkorf genoemd. 

Voordelen terrasverwarmer op pellets 

Verwarming op basis van pellets heeft veel pluspunten. In plaats van een ongezellige metalen paddenstoel, zit je met een pellet-heater om een soort vuurkorf heen. Het design is heel stijlvol en past daarmee in iedere tuin. Je kunt ’m ook overal in je tuin zetten; je hebt namelijk geen snoer voor elektriciteit nodig.  

Het allergrootste voordeel van een pelletkachel terrasverwarmer? Een terrasverwarmer op pellets heeft een echte vlam en is toch compleet rookloos. In tegenstelling tot een vuurkorf zet je niet de hele buurt blauw en stinken je kleren niet na een gezellig avondje. 

En zeg nou zelf, wat gaat er boven een heerlijk warm en gezellig vuurtje in de tuin? Eigenlijk heeft een terrasverwarmer op pellets meer weg van een knusse vuurkorf of een kampvuur dan een kille terrasverwarmer. 

Pelletkachel terrasverwarmer voor bedrijven 

Onze terrasverwarmers op pellets zijn ook uitstekend geschikt voor als je bedrijf heaters nodig heeft. Bijvoorbeeld als je een buitenkachel zoekt voor je hotel, restaurant of café. Onze terras-heaters hebben een prachtig design en zijn een mooie toevoeging aan het terras of de achtertuin van je horeca-instelling, in tegenstelling tot de meeste standaard terras-heaters. 

Zorg voor een originele buitenverwarming van je bedrijf en kies voor een pellet-heater. In tegenstelling tot een vuurkorf is een pellet-terrasverwarmer een stuk veiliger – daarnaast stinkt een tuin pelletkachel minder en geeft het veel minder rommel. 

Tuinkachel en buitenleven 

Met een terrasverwarmer op pellets zet je een stap in de juiste richting. Het is een goed begin van een duurzaam buitenleven. 

Je kunt naast een terrasverwarmer ook kiezen voor een duurzame pellet bbq. Deze barbecue heeft een superhete vlam, waardoor je vlees direct dichtgeschroeid wordt op de gietijzeren plaat. 

Daarnaast hebben we erg mooie pizza ovens op pellets. Deze pizzaovens zijn snel warm – je kunt dus snel beginnen met pizza’s bakken. Met de bijgeleverde pizzasteen weet je zeker dat ze er heerlijk knapperig uitkomen. 

Al deze producten hebben het voordeel dat ze geen rookoverlast geven. Met tuinproducten op pellets ben jij blij en is de buurt blij!

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.