pelletkachel kopen in april = 100 euro korting op pellets (geldt voor NextGen, NextWoody & NextElite) |  Openingstijden | 25 mei megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels

Airco montagemateriaal, toebehoren en onderdelen

Airco montagemateriaal, toebehoren en onderdelen
Met airco montagemateriaal, toebehoren en onderdelen kun je zelf je airco installeren. BlueSolid®...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

Producten 1-12 van 35

per pagina

Airconditioning installatie materialen en toebehoren

Dankzij onze airco installatie materialen en toebehoren (een wifi-module bijvoorbeeld) installeer je zelf een airco. Je kunt zelf de materialen selecteren die je nodig denkt te hebben. Daarnaast is het een optie om een compleet montagepakket te bestellen. Zo voer je de Airco Installatie ‘Easy’ zelf uit met het bijbehorende montagepakket. Zo bespaar je installatiekosten.

Airco montagemateriaal voor installatie split-unit airco

Deze materialen voor een ‘makkelijke’ airco installatie zijn voldoende voor de split-unit airco. We hebben het dan over de materialen voor een buitendeel en één binnendeel. Maar ook voor moeilijkere installaties hebben we kant-en-klare montagepakketten. Daarom kun je het materiaal voor twee binnendelen en het materiaal voor drie binnendelen bestellen.

Airco kopen

Voordat je met airco montagemateriaal aan de slag kan, heb je natuurlijk een airco nodig. En een airco kopen kan het beste bij BlueSolid. Wij bieden namelijk hoogwaardige airco’s voor een laag prijsje, omdat kopers profiteren van onze schaalgrootte. Vandaar dat je geld kunt besparen met een goede én goedkope airco. Ga voor de bewezen kwaliteit van aircomerk Artel.

Inbedrijfstelling airco

Opgelet, want de split-airco’s bevatten gefluoreerde gassen. Om die reden dient de inbedrijfstelling te gebeuren door een F-gassen gecertificeerde monteur. Je installeert zelf de airco en bestelt vervolgens de ingebruikname bij BlueSolid. Onze gecertificeerde monteur verricht de eerste opstart, doet allerlei metingen en controleert de uitgelezen waardes.

Handleiding airco

Op de afzonderlijke productpagina van elke specifieke airco zie je een handleiding (bij de Downloads). Daardoor kun je jezelf verder inlezen over airco’s, installatie en toebehoren. Kijk maar eens bij Airco Wand 1x split (2.8 kW, 9.000 BTU). Of neem de Airco 2x split/Airco Trio 3x onder de loep. Voor elke airco bemachtig je ook bij ons het montagemateriaal.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.