DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Houtpellets kopen

Op deze pagina vind je de houtpellets voor je pelletkachel. We verkopen alleen blanke pellets met...
Lees meer

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom kwaliteit van houtpellets belangrijk is

Met pellets van hoge kwaliteit brand je zuinig en schoon. Er blijven geen resten achter in de kachel, zoals bij houtpellets zonder keurmerk soms wél het geval is. Wanneer goedkope pellets niet volledig verbranden, kunnen ze de motor verstoppen. Deze zorgt voor de toevoer van nieuwe pellets, maar werkt in het geval van verstopping niet meer optimaal. Dit resulteert in een verminderde prestatie van je pelletkachel én extra onderhoud.  

Bekijk pelletkachels van dichtbij in onze showroom

Naast de webshop vind je in Tolbert (Groningen) onze sfeervolle showroom. In deze showroom hebben we meer dan 50 verschillende pelletkachels. Een aantal hiervan staat brandend opgesteld zodat je de warmte van dichtbij kunt ervaren. BlueSolid heeft meer dan 15 jaar ervaring in duurzame energie, pelletkachels, warmtepompen en airco’s. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en helpen graag.