DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.
Pelletkachel Groningen, BlueSolid is de specialist

Pelletkachel Groningen - BlueSolid®

Groningers stappen massaal over op alternatieve energiebronnen. Het is de hoogste tijd om onze woningen verduurzamen. Door te investeren in een pelletkachel kun je jaarlijks 40-60% besparen op de gasrekening. 

Een pelletkachel gebruikt houtpellets als brandstof. De constante verbranding zorgt voor een hoog rendement. Pellets zijn gemaakt van zaagsel en zijn zeer milieuvriendelijk. Daarom is een pelletkachel een duurzame verwarmingsbron. Omdat de overheid verduurzaming stimuleert door middel van subsidies, is een pelletkachel kopen nu erg voordelig. 

Als je een pelletkachel wilt kopen, is het belangrijk om vooraf vast te stellen aan welke eisen de pelletkachel moet voldoen. Onze speciaal ontwikkelde keuzehulp biedt uitkomst. BlueSolid in Groningen heeft meer dan 14 jaar ervaring met pelletkachels en warmtepompen.

Onze specialisten staan voor je klaar

BlueSolid heeft een sfeervolle showroom in Tolbert, Groningen. In onze pelletkachel Groningen showroom hebben we meer dan 50 verschillende pelletkachels. BlueSolid heeft meer dan 14 jaar ervaring met duurzame energie, pelletkachels, warmtepompen en airco’s

Wil je je woning duurzaam verwarmen door middel van een pelletketel of pelletkachel CV moederhaard? In onze showroom in Groningen staan pelletketels en CV moederhaarden brandend opgesteld. Onze medewerkers informeren je graag.

Pelletkachel onderhoud

Onderhoud aan je pelletkachel is van levensbelang voor het juist en veilig funktioneren van je pelletkachel. Daarom is het super belangrijk om tijdig onderhoud te laten uitvoeren door een vakman! Wil je geen onveilige situaties meemaken met je pelletkachel? laat dan onderhoud uitvoeren door BlueSolid®. Vraag hier je pelletkachel onderhoud aan.

Vertrouwde pelletkachel partners

BlueSolid werkt samen met een aantal pelletkachel-partners in Nederland. Ook zij hebben een showroom met diverse pelletkachels. Het is dus mogelijk om een toonzaal van een BlueSolid-partner in Nederland te bezoeken. Neem met ons contact op om te kijken welke partners het dichtst bij je in de buurt zijn. 

Grote voorraad pelletkachels in Groningen 

Met meer dan 600 pelletkachels op voorraad mag BlueSolid zich een van de grootste distributeurs van pelletkachels noemen. Deze positie is behaald door scherpe prijs-kwaliteitverhouding en door het leveren van de beste after sales service

Adres showroom: 

Tolbertervaart 1A
9356 VD Tolbert

Wil je een pelletkachel kopen? Lees dan eerst ons advies over waar je op moet letten. Kom altijd voorbereid naar de showroom. Je dient bijvoorbeeld een aantal zaken vooraf te weten! Bekijk om die reden de uitleganimatie ‘Pelletkachel kopen bij BlueSolid’.

Help & Support (tip) 

Openingstijden 

De openingstijden van onze showroom kun je vinden onder informatie. Klik hier voor openingstijden en je weet wanneer we open zijn.
Pelletkachel groningen | BlueSolid

 

Wegwijzer naar pelletkachel Groningen | BlueSolid

 

 

 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.