OPRUIMING: ZATERDAG 25 MEI vanaf 10.00 uur megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in mei = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Airconditioning Multi Split Trio (3 kamers)

Airconditioning Multi Split Trio (3 kamers)
Kies voor Airconditioning Multi Split Trio als de beste bestrijding tegen hitte in huis. Dankzij...
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Airconditioning Multi Split Trio, drievoudig verkoelen

Soms bereiken mensen een punt dat ze ergens helemaal klaar mee zijn. Een goed voorbeeld daarvan is de hitte in huis. Ouders of kinderen klagen steen en been over de warmte die hen overvalt. Lekker relaxt wonen en werken voelt bijna onmogelijk in zo’n scenario. Laat staan slapen… Veel mensen herkennen ‘plaknachten’ tijdens hittegolven en langdurige warmte.

Met Airconditioning Multi Split Trio kun je het hoofd koel houden. Dit uitmuntende split-unitsysteem geeft je de gelegenheid om drievoudig te verkoelen. Ja, maar liefst drie kamers koel op hetzelfde moment. Daardoor is wonen weer een feestje. En werk je makkelijker, prettiger en soepeler. Plus slapen is weer een aangenaam idee, de koele lucht helpt mee.

Hitte in huis: kies voor split-unit airconditioning

Een airco kopen is altijd verstandig, aangezien je het binnenhuisklimaat verbetert. Alleen vervolgens zijn er nogal wat opties qua verkoeling. Zo is er bijvoorbeeld een mobiele airco beschikbaar: allereerst een snelle oplossing. Bovendien goedkoop. Maar zo’n ding heen en weer slepen ziet niet iedereen zitten. Verder heeft een mobiel apparaat minder vermogen.

Daarom springt split-unit airconditioning in het oog, zoals Airconditioning Multi Split Trio. Bij een split-unitsysteem ‘splits’ je de airco in een buitengedeelte en vaste binnendelen aan de wand. Afhankelijk van het aantal binnendelen spreken we over Single Split, Multi Split of Multi Split Trio. Elk binnendeel verkoelt één kamer. Een split-unitsysteem heeft meer vermogen.

Daarnaast zijn split-unit airco’s stiller dan mobiele exemplaren, onder meer vanwege de buitenunit. Al met al vormt een split-unit airco een krachtige oplossing tegen hitte in huis.

Airconditioning Multi Split Trio aanbieding

Het verkoelen van 3 kamers doe je tijdelijk extra goedkoop en voordelig bij BlueSolid®. De Airconditioning Multi Split Trio is in de aanbieding. Een aanbieding die je niet mis mag lopen, want het gaat om hoge kwaliteit airco’s. Daarmee kies je voor apparatuur met een lange levensduur. En dat alles voor een aantrekkelijk actietarief.

Airconditioning voor de woonkamer, slaapkamer of zolder

Wij leveren hoogwaardige airconditioning voor de woonkamer, slaapkamer of zolder. Ook kamers als (bij)keukens, werkkamers en studeerkamers bieden we optimale verkoeling. Om die reden zit je helemaal goed bij ons. En in je eigen huis. Gekoeld en wel!

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.