Pelletkachel Friesland, BlueSolid helpt je verder 

Friesland is op meerdere vlakken een groene provincie te noemen. Naast 4 nationale parken en de Waddenzee vind je in het bedrijfsleven innovatieve projecten en duurzame startups. De Friezen zitten zelf ook niet stil en investeren steeds vaker in pelletkachels als duurzame warmtebron voor thuis.

Je bent hier omdat je op zoek bent naar een alternatieve, kostenbesparende en milieuvriendelijke manier om je huis in Friesland te verwarmen. 

Een pelletkachel is een automatisch gestuurde verbrandingskachel waarin houtpellets worden verbrand. De warme lucht die hierdoor ontstaat wordt rechtstreeks de kamer ingeblazen en zorgt voor een aangename temperatuur, die je van te voren zelf instelt. 

Wat maakt zo’n kachel duurzaam? De uitstoot van pellets is minder schadelijk voor het milieu dan hout of gas, omdat er minder fijnstof en CO2 vrijkomt. Daarnaast is het rendement van een pelletkachel hoger dan een houtkachel aangezien er minder warmte verloren gaat via de afvoer. Woon

Showroom vlakbij Friesland

Op deze website vind je een compleet overzicht van ons assortiment. BlueSolid is met meer dan 35.000 verkochte pelletkachels in Nederland de grootste leverancier van Nederland en heeft meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van pelletkachels en duurzame warmte. 

Je ziet de schoonheid van onze kachels pas echt wanneer je ze ziet branden. Onze showroom in Tolbert ligt vlakbij Friesland, waar meer dan 50 werkende modellen onder één dak staan. Onze deskundige medewerkers staan voor klaar om je te informeren en adviseren.

Pelletkachel friesland showroom | BlueSolid

Pelletkachel Friesland wegwijzer