OPRUIMING: ZATERDAG 25 MEI vanaf 10.00 uur megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in mei = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Mobiele airco

Mobiele airco
Een mobiele airconditioning vormt de snelste oplossing naar verkoeling in je woonkamer, slaapkamer...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

4 producten

per pagina

Mobiele airco kopen

Een mobiele airco kopen levert veel voordelen op. Allereerst natuurlijk de verkoeling die het apparaat oplevert. Ten tweede de positieve gevolgen van die verkoeling: je kunt beter werken, ontspannen of slapen. Ja, het is afgelopen met die vreselijke hitte en zweterige plaknachten. Waarom zou je jezelf nog meer dagen en nachten kwellen met klamme warmte in huis?

Airconditioning met groot gemak

De mobiele variant biedt airconditioning met groot gemak. Het betreft namelijk ‘plug-and-play’. Geen moeilijke installatie, maar gelijk verkoeling. Bovendien verplaats je de airco zo van de ene naar de andere kamer. Daardoor kun je in principe elke kamer verkoelen.

Aanbieding, goedkoop een airco kopen

De mobiele airco mag je gerust een aanbieding noemen. Goedkoop een airco kopen is mogelijk gemaakt dankzij de mobiele exemplaren. Daarom winnen deze flexibele ‘verkoelingsvrienden’ steeds meer terrein. En dat begrijpen we best, want iedereen houdt van verkoeling tijdens de hittegolf of zomerperiode. Niemand wil ten slotte een heethoofd zijn.

Mobiele airconditioning in de kamer

Het mobiele apparaat fungeert uitstekend op zolder, in de werkkamer of de woonkamer. Ook voor de keuken, slaapkamer of speelkamer is het apparaat een aanwinst. Daarnaast doet dit toestel het goed in een chalet, vakantiehuisje en tuinhuisje of serre. Al met al een prima oplossing voor verkoelen in allerlei ruimtes en woonsituaties.

Voor- en nadelen

BlueSolid behandelt altijd de voor- en nadelen van verkoelingsproducten. Dat is onderdeel van ons transparantiebeleid. Vandaar dat we nu evengoed kanttekeningen plaatsen. Bij de mobiele airco gaat het om het vermogen. Zo’n flexibel apparaat heeft minder vermogen dan bijvoorbeeld aan split-unit airco (Single, Duo/Multi of Trio).

Daarnaast is een split-unit airco vaak stiller. Vooral op de slaapkamer wordt die stilte gewaardeerd. Split-unit airco’s zijn wel minder goedkoop en het gaat om vaste systemen. Samengevat zijn de mobiele airco’s voordeliger en flexibeler.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.