DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

BlueSolid in de media

Pellet-tuinhaard bij Simone FM (750x500) mediabeeld, foto van Roelof Feringa

Pellet-tuinhaard bij Simone FM

Heerlijk de zomer beginnen met een pellet-tuinhaard van BlueSolid. Buiten grillen en bakken zonder houtrook en rookoverlast voor de buren. Outdoor cooking wordt fun met de buitenhaard op pellets; www.bluesolid.nl: verwarmen, verkoelen, genieten.

NextPal terrashaard in DVHN

Een mooie namiddag, buitenhaard aan, biertje en wijntje met vrienden. Wat wil je nog meer? Nou, een pizza bijvoorbeeld. Of een hamburger? De NextPal pellet-terrashaard is meer dan een sfeerverhogende warmtebron. Met de handige accessoires tover je de haard zo om tot een buitenkeukentje.

NextPal terrashaard in DVHN (750x500) mediabeeld, foto van Roelof Feringa

Tuinhaard BlueSolid bij RTL

De sfeervolle tuinhaard van cortenstaal, die brandt op houtpellets. Echt haardvuur en vrijwel zonder rook. Een schitterende buitenkachel in een prachtig design. Maar tegelijkertijd een buitenkeuken. Want je breidt 'm gemakkelijk uit met een grillplaat. Ook bevestig je er heel gemakkelijk een kleine oven op. Met de pizzasteen erin heb je een echte pizzaoven. Je nieuwe vriend voor in de tuin. De NextPal van BlueSolid.

Airco BlueSolid bij Radio NL 

Begin een mooie, hete zomer met een heerlijk koel briesje van de airco van BlueSolid. Voorkom stress: met een koele ruimte kun je beter werken, ontspannen en slapen; www.bluesolid.nl: verwarmen, verkoelen, genieten.

Artel, het Italiaanse topmerk van BlueSolid (750x500) mediabeeld
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.