megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in juli = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Pellet pizzaoven

Pellet pizzaoven
Als je voor het eerst een pizza bakt in een oven op houtpellets, gaat er een wereld voor je open....
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Pellet pizzaoven
Houtrookvrij
Pizzaoven op pellets
Ook geschikt voor hout!
Buitenhaard cortenstaal met pizzaoven | BlueSolid
Ook geschikt voor hout!
Terrashaard Pizzaoven NextPal+ |BlueSolid®

4 producten

per pagina

De beste pizza met houtpellets 

Je zou misschien denken: pizza is pizza. Maar niets is minder waar. Een echt goede pizza heeft liefde en warmte nodig. En als je echt lekkere pizza’s wilt bakken, dan kies je voor een pizzaoven op pellets. Deze heeft namelijk flink wat voordelen vergeleken met een houtgestookte pizzaoven. 

Met een pellet-pizzaoven heb je een consistente warmte. Daarnaast zijn deze pizzaovens in no-time opgewarmd. Pelletovens zijn in de meeste gevallen ook handzamer dan houtgestookte ovens. Tel daarbij op dat pellets rookvrij zijn en duurzamer zijn dan houtblokken en de keuze voor een pellet-pizzaoven wordt wel heel makkelijk. 

Pizzaoven op houtpellets 

Houtpellets zijn een duurzame brandstof. Pelletkorrels zijn gemaakt van samengeperst resthout, zoals houtsnippers of zaagsel. Er zijn veel verschillende soorten pelletkorrels. Het ene type hout is beter geschikt voor pellets dan de andere houtsoort. 

Wij verkopen alleen houtpellets met het EN plus A1-keurmerk. Dat is de allerhoogste kwaliteit: onze pelletkorrels voldoen aan de strengste Europese eisen. Dit betekent dat iedere pellet gelijk is qua grootte en dichtheid. Hierdoor krijg je een vrijwel volledige verbranding en blijven er geen verbrandingsresten achter. Houtpellets van hoge kwaliteit zorgen ook voor een consistente warmte. En last but not least: pelletkorrels zijn veel duurzamer dan gewone houtblokken – het is een milieuvriendelijkere optie. 

Duurzaam buitenleven, per favore 

Wil je een duurzame achtertuin? Dat begint vaak met vergroening van je tuin: dus de tegels eruit en de grasmat erin. Daarna kun je producten aanschaffen die zorgen voor het optimale duurzame buitenlevengevoel. Daarom bieden wij pizzaovens op pellets aan, maar ook pellet-bbq’s en pellet buitenkachel. Zo kun je heel makkelijk kiezen voor duurzamere alternatieven. 

Met een pellet-barbecue kun je vlees perfect dichtschroeien. Deze bbq wordt heter dan een gasbarbecue en is perfect voor het betere grillwerk. Onze pellet-terrasverwarmers zijn milieuvriendelijker dan heaters op gas en praktischer dan elektrische heaters. En dan hebben we het nog niet eens over het prachtige design van de pizzaovens, barbecues en heaters gehad. Met onze producten op pellets is je tuin niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.