BlueSolid is het A-merk voor het binnenklimaat. Met onze producten kies je voor een heerlijke leefomgeving binnenshuis. Denk aan energiezuinige airco’s en prachtige pelletkachels. Ook de virus-filterende machines zijn populair. We leveren en installeren in heel Nederland. De vakkundige monteurs gaan graag voor je aan de slag. Op naar een aangenaam leven in en om je huis.

Het ontstaan

Het ondernemerssucces van BlueSolid is een typisch ‘garageverhaal’. Business Owner Johan Rispens begon in 2007 vanuit zijn huis met de verkoop van Italiaanse hoge kwaliteit pelletkachels. De combinatie van A-kwaliteit én voordeligheid sloeg aan. Rispens trok noodgedwongen van bedrijfspand naar bedrijfspand en werd als ‘BlueSolid’ de pelletkachelspecialist van Nederland.

Levensmissie

Ook al vindt Rispens de verkoop van pelletkachels ‘schitterend’, hij wilde nog meer doen. Met ‘BlueSolid’ besloot het team zich te richten op het gehele binnenklimaat. Met één levensmissie voor het bedrijf en de mensheid: aangenamer en langer leven door een comfortabel en gezond binnenklimaat. BlueSolid focust zich op een zuivere lucht in huis plus een aangename temperatuur.

Virus-filterende en verkoelende apparaten

Het technische topteam van Rispens selecteert uitsluitend uitstekende producten voor de verkoop. De Medical Air Pro bijvoorbeeld, het baanbrekende apparaat dat onder andere virussen, fijnstofdeeltjes en formaldehyde filtert. En de superairco’s van het Italiaanse kwaliteitslabel Artel zijn een aanwinst voor alle huizen en bedrijfspanden die solide airconditioning wensen.

Pelletkachels en terrasverwarmers

Ook de fraaie pelletkachels en terrasverwarmers (op houtpellets) blijven in trek. Door de ruime ervaring in pelletkachels en pelletketels kan BlueSolid voor elke situatie adviseren en installeren. Bij die deskundigheid hoort ook eerlijkheid: als pelletverwarming in een bepaalde situatie niet ideaal is, geven we dat gewoon aan. Zo staat BlueSolid voor volledigheid en betrouwbaarheid.

Binnenklimaat beheersen, warmtepomp en warmtepompboilers

Kies BlueSolid als je ‘partner’ voor het beheersen van je binnenklimaat. Jaarlijks helpen wij duizenden huishoudens en bedrijven in Nederland, België en Duitsland aan een aangenamer en veiliger binnenklimaat. Ga voor een prettige temperatuur en geef virussen en bacteriën geen kans. Het is goed om te weten dat BlueSolid uitblinkt in warmtepompen en warmtepompboilers.

Showroom en experience centra’s

In onze showroom staan veel pelletkachels en pelletketels brandend opgesteld. Je kunt hier ook een werkende warmtepomp beluisteren. BlueSolid is jouw vertrouwde pelletkachel- of warmtepompleverancier voor duurzame warmte en gasloos verwarmen. Naast de showroom in Tolbert hebben we een aantal experience centra’s in het land. Neem contact op.