Artel pelletkachels en airco's

Wanneer u op zoek bent naar een pelletkachel die een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft, is een Artel pelletkachel aan te raden. Artel is de snelst groeiende pelletkachel fabrikant uit Noord-Italië. De kachels worden in grote aantallen efficiënt geproduceerd. Hierdoor kunnen wij voor u de prijzen laag houden. Daarnaast heeft Artel veel ervaring op het gebied van pellethaarden. Samen met Artel luisteren we goed naar onze klanten en sturen we het productieproces bij waar dat nodig is. Zo is er een optimale situatie ontstaan in de productie. Een Artel pelletkachel is daarom een topkwaliteit kachel! . In 2018 heeft Artel 80.000 pelletkachels geproduceerd en is daarmee de #1 van alle producenten ! in de Wereld. Ook heeft Artel de meeste pelletkachels in Nederland verkocht en daarmee weer de #1, en die positie is de enige welke telt voor het Artel / BlueSolid team.

Artel hoofdkantoor

BlueSolid en Artel

BlueSolid (voorheen RR Trading) is sinds 2007 exclusief importeur van Artel producten in Nederland. Daarmee is Artel één van de eerste pelletkachel merken, actief in Nederland. Er zijn in die periode meer dan 40.000 Artel pelletkachels verkocht in Nederland. Daarme zijn BlueSolid® en Artel marktleider in Nederland.

BlueSolid en Artel

Artel Elite pelletkachel

Wilt u een stijlvolle en functionele pelletkachel kopen? Dan is de Artel Elite pelletkachel iets voor u! Dit model heeft een strak en modern Italiaans design en is verkrijgbaar in vele kleuren. Zo heeft de rode variant een warme uitstraling, maar past de zwarte versie in elke woonkamer! Daarnaast is de Artel Elite pelletkachel verkrijgbaar met verschillende vermogens. Hierdoor zit er altijd één tussen die bij uw huis past. De kachel is voorzien van een dubbele deur met extra groot venster met zichtbare vlam.

Artel Cayenne pelletkachel

Het onderhoud van een pelletkachel is een jaarlijks terugkerende kostenpost. Artel ontwerpt de pelletkachels zodanig dat er een langere onderhoudsinterval mogelijk is. Een voorbeeld hiervan is de Artel Cayenne pelletkachel. Dit wordt bereikt door de ruimtes  welke tijdens het onderhoud gereinigd dienen te worden, toegankelijk te maken. Hierdoor hoeft u geen getrainde techneut in te schakelen en kan het onderhoud worden gedaan tijdens de reguliere schoonmaak. Wilt u meer weten over de Artel Milano pelletkachel of over een ander model? Bekijk dan ons ruime aanbod online of neem contact op met de specialisten van BlueSolid!

Italiaans design met Artel pelletkachels

Een Artel pelletkachel zorgt ervoor dat je een stijlvolle Italiaanse look in huis haalt. De pelletkachels hebben een strak lijnspel en karakteristieke modellen. Je ziet duidelijk dat de kachels zijn ontworpen door gepassioneerde mensen die precies weten wat ze doen. Artel pelletkachels zorgen voor mooi zichtbare vlammen die voor een warme sfeer in huis zorgen. De innovatieve technieken zorgen ervoor dat comfort wordt gecombineerd met het authentieke gevoel van een houtkachel. 

Artel pelletkachels: continue verbetering

Artel is continu bezig om pelletkachels te verbeteren. Je weet dus dat je met een pelletkachel van Artel altijd het beste product in huis haalt. Een voorbeeld van deze innovatie is de pelletmotor die continu draait. Doordat de motor niet telkens start en stopt worden Artel pelletkachels veel stiller. Daarnaast is de aanvoer van pellets in balans, waardoor de kachel zeer zuinig wordt.