Toenemende drukte. Scoor op tijd ✔ Pelletkachels  Warmtepompen | Vanwege de drukte nu ook op zaterdag open! Zie Openingstijden

Inbouw pelletkachel geeft sfeer en warmte

Een inbouw pelletkachel is ideaal om je inbouw houtkachel of openhaard te vervangen. Een...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Kanalisatie
A+
Artel inbouw pelletkachel
Inbouw pelletkachel
A+
Inbouw pelletkachel
Pelletkachel inbouw
A+
pelletkachel inbouw | BlueSolid

3 producten

per pagina

Inbouw pelletkachel

De inbouw pelletkachel leent zich uitstekend om je houtkachel inbouw of openhaard te vervangen voor een gasloze en duurzame oplossing. Door het hogere rendement en lagere emisie draag je je steentje bij aan een beter millieu. En dat is waar we met zijn allen naar toe moeten.

Pelletkachel inbouw uitvoering

De pelletkachel inbouw is uitvoerbaar in de verschillende opties:

*Lokale verwarming

*Verwarming extra vertrekken door meerdere uitblaas opties (kanalisatie)

*Moederhaard met centrale verwarming

Vervang de gas CV verwarming

Als je kiest voor de inbouw pelletkachel met CV optie is het mogelijk om je gas verwarming de deur uit te gooien. En dat is waar we in Nederland toch langzaam aan naar toe zullen, gasloos verwarmen. Om deze reden is het best het overwegen waard om voor een pelletkachel CV optie te kiezen.

Pellettank van een inbouw pelletkachel

Het vullen van de pellettank kan op twee manieren. De inbouw pelletkachel kan met rollagers uit zijn frame getrokken worden om zo toegang tot de tank te verkrijgen. Maar het is ook mogelijk om een stortbuis te monteren zodat de tank gevuld kan worden door toegang via de zijmuur. Op deze manier wordt het vullen wel erg eenvoudig!

Moderne inbouw pelletkachel

Een moderne inbouwkachel zorgt voor een stijlvol en modern uiterlijk in jouw huis. De kachels bieden een modern en eigentijds ontwerp dat perfect staat in alle soorten huizen. Maar niet alleen dit uiterlijke voordeel speelt mee, maar ook het praktische gemak, de besparing en de milieuvriendelijke aanpak. Een moderne inbouwkachel zorgt voor een schone en efficiënte verwarming, met aanzienlijk lagere kosten en een laag verbruik.

Inbouw pelletkachel past perfect in het interieur

Een inbouw pelletkachel moet altijd onderdeel van het interieur zijn. De kachel moet echt opgaan in de omgeving en moet altijd passen. Ook als je het interieur gaat veranderen. Onze collectie is perfect als je een wat minimalere en minder opvallende pelletkachel wilt hebben, maar bedient je ook als je een pelletkachel zoekt die wat groter en brutaler staat in de woning.

Voor- en nadelen pelletkachel inbouw

Inbouw pelletkachel kopen   kachel vormt mooi geheel met de woonkamer

Inbouw pelletkachel kopen  Geen gedoe met houtblokken

Inbouw pelletkachel kopen  Hoog rendement

Pelletkachel kopen   Vrij hoog laag vermogen