Vacature enthousiaste medewerker binnendienst (40 uur)

Maak een transfer als medewerker binnendienst naar de top van de pelletkachels. Marktleider BlueSolid – verwarmen, verkoelen en genieten – verwelkomt een ervaren, energieke medewerker die zin heeft in een gloednieuw hoofdstuk.

Een hoofdstuk waarin we samen aan successen werken. Je komt binnen op een plek waar die successen deels al gerealiseerd zijn. Maar waar we altijd scherp blijven. Want gisteren is geweest. Het gaat om morgen, overmorgen en volgende week. Het gaat om de toekomst. Wat die toekomst betreft, het lijkt ons ontzettend tof als jij daar deel van uitmaakt. Dat je ons met jouw talenten raakt.

Pelletkachels, pelletketels, airco's en warmtepompen 

Oké, maar wat voor plek hebben we nu precies? BlueSolid verkoopt onder andere pelletkachels. Met een klein team hebben we een leidende positie ingenomen. Dankzij dat kleine team zijn de lijnen kort en schakelen we snel. Bovendien kun je zaken voor elkaar krijgen. Je hebt zeggenschap, verantwoordelijkheid en een duidelijk aandeel in het grotere geheel. Jouw werk doet ertoe!

Als partner in verwarmen en verkoelen verkoopt BlueSolid meer dan pelletkachels. Zo zijn ook onze airco’s, pelletketels en warmtepompen populair bij het grote publiek. Je komt terecht in een dynamische omgeving. Iedereen stimuleert elkaar en ieder heeft een eigen specialiteit. Jij staat met plezier in de showroom. Daarna beantwoord je gerust een aantal telefoontjes.

Daadkracht en meedenken

De afhandeling van e-mailberichten zie je niet als een last, maar als een kans. Een kans om onze klanten, jezelf en het team een goed gevoel te bezorgen. Met de juiste woordkeuze, een vriendelijke aanpak en daadwerkelijk een gericht antwoord. Je bent het vrolijke visitekaartje van BlueSolid. Verder beschik je over basiskennis van programma’s als Word, Outlook en Excel.

Op het werk heerst een open cultuur waarin je kunt zeggen wat je wil. Daadkracht en meedenken wordt beloond. Sowieso zijn er aantrekkelijke voorwaarden. Tel erbij op dat we doorgroeimogelijkheden bieden. Misschien word jij de bedrijfsleider van een miljoenenbedrijf? Het is nog niet zo’n gekke gedachte. Sluit je aan bij BlueSolid voor een tof vervolg van je carrière.

Overtuiging

Tot slot een profielschets, maar overtuig ons vooral als je jezelf anders ziet: verkopen • bulk energie • slimme mbo’er of hbo’er met relevante werkervaring óf schoolverlater met aantoonbare praktijkervaring • lekker bezig zijn, genoeg werk om handen hebben • unieke kennis opdoen die je misloopt in een groot/log bedrijf • veel leren • sterk in de schoenen • contentmanagement • ERP.

Verstuur je sollicitatie naar: johan@bluesolid.nl