pelletkachel kopen in april = 100 euro korting op pellets (geldt voor NextGen, NextWoody & NextElite) |  Openingstijden | 25 mei megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels

Tuinhaard, buitenhaard of buitenkachel

Top 5 tuinhaarden

 

Een tuinhaard, buitenhaard of buitenkachel zet een aangename sfeer neer en functioneert als...
Lees meer

Tuinhaard of terraskachel kopen (aanbieding)

Een tuinhaard kopen kan zomaar je beste beslissing zijn wanneer het om aangenaam buitenleven gaat. Zo’n stijlvolle buitenhaard werkt namelijk perfect als sfeerbrenger in de tuin of op het terras. Daarnaast brengt de buitenkachel warmte met zich mee, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt. Bovendien is onze tuinkachel tijdelijk in de aanbieding.

Die aanbieding wil je natuurlijk niet mislopen. Ten eerste zijn onze terrashaarden van hoge kwaliteit vervaardigd. Ten tweede zijn meerdere terraskachels uitgerust met NextPal Kitchen Improvements, zoals een grillplaat of pizzaoven. Om die reden kun je met de buitenkachel van BlueSolid uitstekend avondeten buiten. Een stoofpotje of pizza is snel klaar, zó lekker!

Buitenkachel of buitenhaard op pellets

De tuinhaarden van BlueSolid maken gebruik van hernieuwbare energie uit extra aangeplante productiebossen. We beschrijven hier de hoogwaardige houtpellets van natuurliefhebbers die alleen pellets leveren uit nieuwe bossen. Daarom zou je kunnen spreken van een duurzame oplossing, aangezien de energie volledig herwonnen wordt. Voor elke boom komt een nieuwe.

Verder voldoen onze houtpellets aan het EN Plus A1-keurmerk. Daardoor is er sprake van een zorgvuldige verbranding, in combinatie met een consistente vlam. Je bereikt behoorlijk snel de gewenste temperatuur. Tegelijkertijd komt er bijna geen rook vrij, een zegen in vergelijking met vervuilende houtkachels. Dus ga voor een buitenkachel of buitenhaard op pellets.

Tuinhaard en terrashaard, tuin gezellig maken

Het maakt niet uit of je een kleine of een grote tuin hebt. Van gazonnetje tot landgoed, de tuin vormt een start van sfeervol buitenleven. Een plek waar je allereerst kunt ontspannen en waar goed gezelschap altijd welkom is. Vandaar leveren wij de beste tuinhaard en terrashaard om je tuin optimaal gezellig te maken. Reken maar dat mensen graag bij je langs komen met zo’n mooie buitenkachel.

Dankzij de fraaie uitvoeringen (waaronder cortenstaal, industrieel uiterlijk) maak je een hotspot van je tuin. De buitenhaard van BlueSolid is een regelrechte, sfeerrijke aanwinst voor elk soort tuin. Je tilt je terras naar een hoger level, een hoger niveau, met tuinkachels van niveau. Intussen genieten alle aanwezigen van een comfortabel vuurtje en de gezelligheid.

Buiten koken met een buitenhaard en buitenkachel

Outdoor cooking – buiten koken – neemt toe in populariteit. Dat zien we terug bij de verkoop van de NextPal (1 ruit) en NextPal+ (3-ruits). Die fraaie buitenhaard is (optioneel) voorzien van een NextPal Grillplaat of Pizzaoven met Pizzasteen. Vanwege die Kitchen Improvements verandert je buitenkachel in een buitenkeuken. Vrienden kunnen makkelijk blijven eten.

Neem bijvoorbeeld een pizza, die is vrij snel bereid. In plusminus 12 minuten proef je al de smaaksensatie van een zelfgebakken pizza. Bij diepvriespizza’s is het wel verstandig om de pizza van tevoren even te laten ontdooien. Daarna kan de pizza in je eigen pizzaoven en kun je snel aan tafel. Wat een gemak, dat buiten koken. Het scheelt weer flink wat gedoe binnen.

Een aantrekkelijke bijkomstigheid is de mogelijkheid om stoofpotjes klaar te maken. Zo heb je qua buiten koken ineens heel wat meer opties. Ook de grillplaat vormt een mooie verrijking qua outdoor cooking. Je kunt nu immers barbecueën zonder rookoverlast voor de buren. Het vlees wordt van binnen evengoed gegaard in tegenstelling tot behoorlijk rokende barbecues op kolen.

Terrasverwarmer of tuinhaard zonder gas

Het loont vaak om te kijken naar goedkope en goedkopere oplossingen. Want goedkoop en kwaliteit kunnen hand in hand gaan. Een terrasverwarmer of tuinhaard op houtpellets is snel voordeliger dan zo’n buitenkachel op gas. Zelfs wanneer de aanschafprijs van een pelletkachel hoger zou zijn, bespaar je alsnog. Dat komt omdat gas een duurdere brandstof is dan houtpellets.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.