Buitenleven

Duurzaam buitenleven Of je je tuin nu een volledige make-over geeft of simpelweg inspiratie zoekt...
Lees meer

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Maak van je tuin een hotspot met pellet-bbq’s en meer

Van een klein gazonnetje tot een grote tuin, voor de meeste mensen is hun buitenleven heilig. Het is een plek waar je tot rust komt en tegelijkertijd is het ook perfect voor gezelligheid en samenzijn. In de zomermaanden barbecuet Nederland erop los en als het weer kouder wordt, zitten we comfortabel bij een vuurtje. Het buitenleven is altijd heerlijk, wat je er ook doet. Ben je op zoek naar een upgrade voor je tuin? Met onze pellet-bbq’s, terrasheaters en pizzaovens til je deze fijne plek naar een hoger niveau, het hele jaar door. 

Houtpellets kopen voor duurzaam buitenleven

Al onze buitenleven-producten verwarmen op basis van houtpellets. Deze samengeperste korrels zijn dankzij hun efficiëntie en uitstoot een milieuvriendelijker alternatief voor houtblokken en gasflessen. Houtpellets hebben daarnaast een bijzonder laag vochtgehalte, waardoor er vrijwel geen as achterblijft. De korrels worden geleverd in zakken van 12,5 kilo en zijn zowel los als per pallet te bestellen. Vandaag voor 15.00 uur besteld? Dan heb je ze morgen in huis. 

Duurzame verwarming in huis

Gasloos verwarmen kan zowel buitenshuis als binnen. De bekendste voorbeelden van duurzame verwarming in huis zijn pelletkachels en warmtepompen. Een pelletkachel is de moderne variant van een houtkachel en verwarmt met houtpellets één kamer of een heel huis, afhankelijk van het type kachel. Een warmtepomp haalt zijn warmte uit de buitenlucht en zet dit door verdamping en condensatie om tot warme lucht in huis. 

Wil je zonder gas verwarmen in je huis of je tuin? Dan is duurzaam verwarmen met de producten van BlueSolid wat je zoekt. Met onze buitenleven-producten kun je buiten gasloos verwarmen en koken – zo ben je klaar voor de toekomst.

Pellet Terrasverwarmer

Je terras verwarmen met een pellet terrasverwarmer is heerlijk warm en super sfeervol. Bekijk de nieuwste lijn pellet terrasverwarmers hier:

Pellet terrasverwarmer Qube Acciaio  Qube terrasverwarmer Acciaio

Pellet terrasverwarmer Qube Acciaio  Qube terrasverwarmer Nero

Pellet terrasverwarmer Qube Acciaio  Qube terrasverwarmer Corten steel