Openingstijden pelletkachel showroom

Openingstijden BlueSolid (showroom)

BlueSolid toont onder andere pelletkachels en airco’s in de showroom. Ook staan er terrasverwarmers en barbecues opgesteld. BlueSolid maakt het binnenleven en het buitenleven aangenamer. Dit door apparaten van hoge kwaliteit. Zo kun je indien nodig effectief verwarmen, verkoelen en genieten. Je bent van harte welkom in de showroom.

Let op ! zaterdag 09 oktober is onze showroom hele dag gesloten

Openingstijden BlueSolid:

Maandag:   open 10:00 – 17.00 uur 
Dinsdag:    open 10:00 – 17.00 uur 
Woensdag: open 10:00 – 17.00 uur 
Donderdag:open 10:00 – 17.00 uur
Vrijdag:     open 10:00 – 17.00 uur 
Zaterdag:  open 10.00 – 14.00 uur 
Zondag: gesloten

Adres showroom: Tolbertervaart 1A, 9356 AV, Tolbert. Het is maar enkele minuutjes rijden vanaf de A7 (afrit 33) tussen Friesland en Groningen. Drenthe ligt om de hoek.

Webshop en helpdesk

Onze webshop is altijd geopend! Dat geldt ook voor de online afdeling Service & Support (Veelgestelde vragen). Daarnaast bieden we bij elk product digitale downloads voor handleidingen en informatie. Verder is er een telefonische helpdesk voor resterende vragen en opmerkingen. De telefonische helpdesk is doordeweeks open van 10:00-12:00 & 12:30-16:30 uur.

Energiezuinige airco’s

Superieure verkoeling in huis kan door vaste airco’s te (laten) installeren. BlueSolid verkoopt en installeert energiezuinige airco’s. Deze airco’s zijn stil en effectief. Een airco op zolder, in de slaapkamer of in de woonkamer? Wij regelen het voor je. Vraag meteen een offerte aan. Direct koelen? BlueSolid heeft mobiele airco’s beschikbaar.

Gasloos verwarmen

Wil je goedkoop en gasloos verwarmen? Een pelletkachel, pelletkachel CV of pelletketel CV helpt je verder. Na de eenmalige investering bespaar je flink door het wegvallen van de hoge gasrekening. Een pelletkachel sluit je aan op het stroomnet voor de automatisch gedoseerde toevoer van houtpellets. Verwarmen met houtpellets is een stuk goedkoper dan verwarmen met gas.

Sfeermakers en barbecues op houtpellets

De Pellet Terrasverwarmers van BlueSolid zijn echte sfeermakers. Prachtige, robuuste sfeerhaarden voor het buitenleven. Hiermee steel je de show. De vervuilende vuurkorf kan de deur uit en de (rook)overlast is voorgoed voorbij. En dan heb je ook nog eens een eyecatcher.

Met een barbecue op houtpellets ben je helemaal onderscheidend. Je kunt al binnen 10 minuten barbecueën. Het vlees wordt lekker dichtgeschroeid. Bovendien geeft verbranding op houtpellets geen rook. Snel warm, geen rook: super. Dankzij het uitstekende verbrandingsproces bij houtpellets blijft er nauwelijks as over. Een stijlvolle barbecue met de voordelen van een klassieke barbecue, zonder de nadelen (gedoe met kolen).

 BlueSolid showroom