Webshop 24/7 open (warmtepompen, pelletkachels, enzovoort) • Snelle levering bij online bestellingen • Wachtlijsten en wachttijden bij contactaanvragen: er komen meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat • Houd rekening met wachtrijen in de showroom tijdens piekmomenten • Informeer jezelf vooraf: opties, tips en aankoopadviezen warmtepomp en aankoopadviezen pelletkachel • Onvoorbereid = kan niet in crisistijd • Blijf vriendelijk tegen de zeldzaam beschikbare experts.
Openingstijden pelletkachel showroom

Showroom pelletkachels bezoeken? Let op de speciale werkwijze

 • Wil je de showroom pelletkachels bezoeken? Let op, hier geldt een speciale werkwijze. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal experts beschikbaar met betrekking tot pelletkachels. Tegelijkertijd is de vraag naar pelletkachels enorm.

  showroom pelletkachels send 
 • Om die reden zijn er soms serieuze wachttijden. Natuurlijk wil niemand lang wachten. Daarom kun je de wachttijd verkorten door je aan de werkwijze te houden. Op die manier kunnen onze experts zoveel mogelijk mensen goed helpen.
   
  showroom pelletkachels send 2
 • Zorg dat je over de benodigde basisinformatie beschikt, zodat de experts goed advies kunnen geven. De experts moeten bijvoorbeeld weten wat het oppervlakte van je woonruimte is. En of het goed geïsoleerd is. Maar er is meer. Daarom: 

  Showroom pelletkachels send 3

1. Bekijk eerst de uitleganimatie 'Pelletkachel kopen bij BlueSolid'

Showroom pelletkachels send 4

2. Zorg dat je de oppervlakte en de inhoud van je woonruimte weet (dus meet)

 • Grofweg gezegd is er bij oude huizen 1 kW vermogen nodig per 10m². Die voorzichtige vuistregel geldt vooral voor huizen met een plafondhoogte van 2,6 meter. Aan de hand van inhoud en oppervlakte kun je dus het vermogen bepalen.
 • In onze blog 'tips pelletkachel' lees je meer over factoren die het vermogen beïnvoeden. Als je de showroom pelletkachels bezoekt, is het belangrijk dat je dit weet. Alleen dan kun je de juiste pelletkachel aangereikt krijgen, die bij jou past.

Showroom pelletkachels send 5

3. Denk na over de afvoermethode, pelletmotor en geluidje  

 • Wil je de afvoer door het dak of door de gevel? Je dient je voorkeur voor de afvoermethode door te geven aan de experts. Let op: soms verbieden gemeentes een geveldoorvoer. Dit omdat de geringe rook tot overlast kan leiden bij buren. 
 • De ene pelletkachel heeft een pulserende pelletmotor (start-stopsysteem), de andere een continu-pelletmotor. De pulserende pelletmotor is goedkoper en resulteert in een normaal geluidje. De continu-variant is duurder, maar ook stiller. 

Showroom pelletkachels send 6

Showroom pelletkachels: geduld is een schone zaak

 • De gasprijs tikt sporadisch duizelingwekkende hoogten aan. Vandaar zijn pelletkachels in trek: mensen willen goedkoop verwarmen, minder gas verbruiken en minder gaskosten. Geduld is een schone zaak: wachtrijen komen voor in deze tijd. 
 • Pelletkachels zijn een specifieke expertise en landelijk zijn er personeelstekorten. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel. Door je vooraf in te lezen help je jezelf, de adviseur ter plaatse en andere klanten. Neem je verantwoordelijkheid. 

Openingstijden BlueSolid send

Tot slot

Kinderen zijn welkom, alleen een showroom pelletkachels is géén typisch 'gezinsuitje'. Veel klanten smachten naar een goedkoop product tegen gasverbruik. In die serieuze setting is er letterlijk en figuurlijk weinig ruimte voor 'speelplezier'.

Daarnaast staan er allerlei apparaten die hitte afgeven. Kijk dus even kritisch voor jezelf en voor anderen of het echt noodzakelijk is dat de kids meegaan. De ruimte in de showroom is nu eenmaal beperkt. Je kunt ook online een pelletkachel kopen.

Beste pelletkachel 2022 (najaar)

Bekijk het handige overzicht van beste pelletkachels.

Help & Support (tip) 

BlueSolid Openingstijden send

Openingstijden BlueSolid en adres showroom pelletkachels

Openingstijden en adres zien? Vul de korte verklaring in:

BlueSolid toont onder andere pelletkachels en airco’s in de showroom. Ook staan er terrasverwarmers en barbecues opgesteld. BlueSolid maakt het binnenleven en het buitenleven aangenamer. Dit door apparaten van hoge kwaliteit. Zo kun je indien nodig effectief verwarmen, verkoelen en genieten. Je bent van harte welkom in de showroom.

Webshop, veelgestelde vragen en technische dienst 

Onze webshop is altijd geopend! Dat geldt ook voor de online storingsdienst en vraagbaak (Veelgestelde vragen). Daarnaast bieden we bij elk product digitale downloads voor handleidingen en informatie. Verder is de technische dienst in de middag telefonisch bereikbaar voor resterende vragen. Je kunt bellen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur. 

Energiezuinige airco’s

Superieure verkoeling in huis kan door vaste airco’s te (laten) installeren. BlueSolid verkoopt en installeert energiezuinige airco’s. Deze airco’s zijn stil en effectief. Een airco op zolder, in de slaapkamer of in de woonkamer? Wij regelen het voor je. Direct koelen! BlueSolid heeft evengoed mobiele airco’s beschikbaar. 

Gasloos verwarmen

Wil je goedkoop en gasloos verwarmen? Een pelletkachel, pelletkachel CV of pelletketel CV helpt je verder. Na de eenmalige investering bespaar je flink door het wegvallen van de hoge gasrekening. Een pelletkachel sluit je aan op het stroomnet voor de automatisch gedoseerde toevoer van houtpellets. Verwarmen met houtpellets is een stuk goedkoper dan verwarmen met gas.

Sfeermakers en barbecues op houtpellets

De Pellet Terrasverwarmers van BlueSolid zijn echte sfeermakers. Prachtige, robuuste sfeerhaarden voor het buitenleven. Hiermee steel je de show. De vervuilende vuurkorf kan de deur uit en de (rook)overlast is voorgoed voorbij. En dan heb je ook nog eens een eyecatcher.

Met een barbecue op houtpellets ben je helemaal onderscheidend. Je kunt al binnen 10 minuten barbecueën. Het vlees wordt lekker dichtgeschroeid. Bovendien geeft verbranding op houtpellets nauwelijks rook. Snel warm, vrijwel geen rook: super. Dankzij het uitstekende verbrandingsproces bij houtpellets blijft er haast geen as over. Een stijlvolle barbecue met de voordelen van een klassieke barbecue, zonder de nadelen (gedoe met kolen).

BlueSolid showroom

               

 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.