DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.
Openingstijden pelletkachel showroom

Openingstijden BlueSolid (showroom)

BlueSolid toont onder andere pelletkachels en airco’s in de showroom. Ook staan er terrasverwarmers en barbecues opgesteld. BlueSolid maakt het binnenleven en het buitenleven aangenamer. Dit door apparaten van hoge kwaliteit. Zo kun je indien nodig effectief verwarmen, verkoelen en genieten. Je bent van harte welkom in de showroom.

Als je een pelletkachel koopt

Lees van tevoren het advies over waar je op moet letten als je een pelletkachel koopt. Kom in ieder geval voorbereid naar de showroom. Het is immers belangrijk dat je een aantal dingen eerst al weet. Bekijk daarom de uitleganimatie ‘Pelletkachel kopen bij BlueSolid’.

Openingstijden showroom BlueSolid

Let op! Op pinkster maandag is onze showroom gesloten

  • Dinsdag:
    13:00 tot 16.00 uur | bekijk uitleganimatie vóór bezoek 

  • Woensdag, donderdag en vrijdag:
    10:00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur | bekijk uitleganimatie vóór bezoek

Soms kan het heel druk zijn. Zorg dat je er op tijd bent. Na 16.00 uur is de winkel gesloten.

Adres showroom: Tolbertervaart 1A, 9356 AV, Tolbert. Het is maar enkele minuutjes rijden vanaf de A7 (afrit 33) tussen Friesland en Groningen. Drenthe ligt om de hoek.

Webshop, veelgestelde vragen en technische dienst 

Onze webshop is altijd geopend! Dat geldt ook voor de online storingsdienst en vraagbaak (Veelgestelde vragen). Daarnaast bieden we bij elk product digitale downloads voor handleidingen en informatie. Verder is de technische dienst telefonisch bereikbaar voor resterende vragen: 's middags van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 uur en 16.00 uur; 's ochtends van woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. 

Energiezuinige airco’s

Superieure verkoeling in huis kan door vaste airco’s te (laten) installeren. BlueSolid verkoopt en installeert energiezuinige airco’s. Deze airco’s zijn stil en effectief. Een airco op zolder, in de slaapkamer of in de woonkamer? Wij regelen het voor je. Vraag meteen een offerte aan. Direct koelen? BlueSolid heeft mobiele airco’s beschikbaar. 

Gasloos verwarmen

Wil je goedkoop en gasloos verwarmen? Een pelletkachel, pelletkachel CV of pelletketel CV helpt je verder. Na de eenmalige investering bespaar je flink door het wegvallen van de hoge gasrekening. Een pelletkachel sluit je aan op het stroomnet voor de automatisch gedoseerde toevoer van houtpellets. Verwarmen met houtpellets is een stuk goedkoper dan verwarmen met gas.

Sfeermakers en barbecues op houtpellets

De Pellet Terrasverwarmers van BlueSolid zijn echte sfeermakers. Prachtige, robuuste sfeerhaarden voor het buitenleven. Hiermee steel je de show. De vervuilende vuurkorf kan de deur uit en de (rook)overlast is voorgoed voorbij. En dan heb je ook nog eens een eyecatcher.

Met een barbecue op houtpellets ben je helemaal onderscheidend. Je kunt al binnen 10 minuten barbecueën. Het vlees wordt lekker dichtgeschroeid. Bovendien geeft verbranding op houtpellets geen rook. Snel warm, geen rook: super. Dankzij het uitstekende verbrandingsproces bij houtpellets blijft er nauwelijks as over. Een stijlvolle barbecue met de voordelen van een klassieke barbecue, zonder de nadelen (gedoe met kolen).

BlueSolid showroom

               

 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.