Offerte aanvragen

Warmtepomp, pelletkachel of tuinhaard bestellen

BlueSolid verkoopt onder andere warmtepompen, pelletkachels en tuinhaarden. We verkopen en leveren aan adressen in heel Nederland en België. De prijzen tonen we bij de producten.

Bij veel producten kun je keuzes maken, bijvoorbeeld qua functie (warmtepomp), afvoer (pelletkachel) of aantal ruiten (tuinhaard). Zo stel je zelf je product naar eigen voorkeur samen.

  • Wanneer je een product aanklikt, zie je eerst de prijs voor het 'basisproduct'. Vervolgens kun je aan de slag met die keuzeopties, die dus aanpasbaar zijn. Je ziet de prijs dan meeveranderen

Offerte aanvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte met installatie: laten installeren 

Ook bij installatie tonen we de prijzen vooraf al transparant op de website. Zo weet je waar je aan toe bent. Het werkt op dezelfde manier. Als je een product bekijkt, zie je bij 'Stel je product samen' de keuzesopties.

  • Soms staat daar een optie als 'Laten installeren' tussen, bijvoorbeeld bij deze hybride warmtepomp.
  • Je ziet opnieuw de prijs meeveranderen met je keuze voor 'Laten installeren', je ziet verschil met 'Zelf installeren'.

Verder verschijnt er weleens een oranje knop met de tekst 'Offerte aanvragen' in het keuzeblok. De prijs blijft hetzelfde. De knop is voor mensen die een gespecificeerde stuklijst wensen (lijst van onderdelen bij het product). 

Offerte met installatie aanvragen

Verschil tussen verkoopgebied en installatiegebied

Opgelet! Wij verkopen en leveren in heel Nederland en België.

Wij installeren in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) tot midden Nederland.

Uitzonderingen zijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkhebden. Buiten ons werkgebied kun je zelf installeren of een eigen installateur aandragen die daarvoor gecertificeerd is. Offerte aanvragen