URGENTE MELDING • Onze webshop is altijd OPEN (warmtepompen, pelletkachels, enzovoort). De showroom is vanwege de vakantie DICHT van zaterdag 30 juli tot en met maandag 22 augustus. Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat. Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Offerte aanvragen

Belangrijke aandachtspunten als je een offerte aanvraagt

  • Wij installeren alleen airco’s, pelletkachels en andere BlueSolid®-producten in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Ons werkgebied voor plaatsingen is dus Noord-Nederland en niet daarbuiten.

    Let op: vraag zo snel mogelijk een offerte aan, er zijn namelijk (soms) wachtlijsten.  

  • Wij verkopen en leveren wel op korte termijn airco’s, pelletkachels en andere BlueSolid®-producten aan adressen in heel Nederland en België.

    Buiten Noord-Nederland kun je zelf installeren of een eigen installateur aandragen die daarvoor gecertificeerd is.

  • Door immense piekperiodes kan de reactietijd op een aanvraag (incidenteel) variëren van 7 tot 14 dagen werkdagen en soms langer. Je kunt ook direct bestellen in onze webshop (bekijk airco's/pelletkachels) voor een snelle levering. 

BlueSolid biedt verschillende oplossingen om het in huis zo aangenaam mogelijk te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje? Vul dan het bovenstaande formulier in. Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.