megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in juni = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Airconditioning Multi Split (2 kamers)

Met Airconditioning Multi Split (of ‘Duo Split’) koop je apparatuur om twee kamers te koelen....
Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Airconditioning Multi Split en Duo Split

De Airconditioning Multi Split staat ook wel bekend als Duo Split. Dat betreft de benodigde airconditioning om het aangenaam koel te krijgen in 2 kamers. BlueSolid® voorziet hiermee in de juiste airco’s, met een gunstige betaalbaarheid en tegelijkertijd hoge kwaliteit. Onze Multi Split-oplossingen zijn bijzonder geliefd bij mensen die serieus verkoeling wensen.

Zo’n vaste Duo Split vormt namelijk nogal een verbetering ten opzichte van bijvoorbeeld mobiele apparaten. Die mobiele versies hebben ten eerste minder vermogen. Ten tweede maken ze meer lawaai. Onze Multi Split-oplossingen zijn stiller, omdat er sprake is van een split-unitsysteem. De airco is opgedeeld in een buitendeel (buitenunit) en twee binnendelen (binnenunits).

Daardoor wordt het geluidsniveau gereduceerd in vergelijking met airco zonder buitendeel. Verder hebben de vaste wandairco’s meer vermogen om te koelen. Daarom mag het duidelijk zijn: wie het serieus aan wil pakken, kiest Airconditioning Multi Split. Inclusief maar liefst twee binnendelen (er zijn ook Single Splits, een split-unitsysteem met één binnendeel).

Goedkoop twee kamers koelen met Airconditioning Multi Split

Airco kopen? Kopers bij aircospecialist BlueSolid profiteren van schaalgrootte. Vanwege de schaal waarop wij opereren, is ons productieproces ronduit geoptimaliseerd. Ook verkrijgen wij met onze ordergroottes specifieke onderdelen tegen een laag bedrag. Om die reden kunnen we goede airco’s goedkoop aanbieden. Zoals airco’s van het aangeprezen aircomerk Artel. Een koopje.

Airconditioning met meerdere functies

Airconditioning met meerdere functies bestel je vanzelfsprekend bij BlueSolid. Onze airco’s hebben allereerst functies als ventileren en verkoelen. Daarnaast kunnen ze vanwege het karakter als lucht/lucht-warmtepompen de 2 kamers verwarmen. Verder zit er een ontvochtigingsfunctie op de apparaten. Al met al genoeg mogelijkheden voor een aangenaam binnenklimaat.

Functies als ventileren en verkoelen spreken voor zich. De voordelen zijn evident. Klamme plaknachten zijn voortaan verleden tijd, lang leve de koelte. Geen angst of frustratie meer rond hittegolven en warme zomernachten. Nee, het wordt eindelijk goed koel in huis.

En die ontvochtigingsfunctie wordt evengoed gewaardeerd. Vochtige kamers kunnen immers ongedierte aantrekken. Dat wil je natuurlijk niet. Schimmels en zilvervliesjes maken het woongenot er niet beter op. Daarom is het ontvochtigen van ruimtes altijd van harte aanbevolen. Heerlijk slapen, werken of wonen met Airconditioning Multi Split of Duo Split.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.