Pelletkachel Garantie BlueSolid

BlueSolid biedt garantie op de pelletkachels, pelletketels en moederhaarden, mits de gebruiker zich houdt aan de algemene gebruikersrichtlijnen. Deze staan vermeld in alle handleidingen behorende bij de kachels en ketels die wij aanbieden op onze website. Voor showroommodellen en/of aanbiedingen kunnen de algemene voorwaarden afwijken. Op al onze verkopen, leveringen en diensten zijn de "Algemene voorwaarden BlueSolid" van toepassing. Deze zijn te vinden op "Algemene-voorwaarden BlueSolid" en kunnen in de winkel worden ingezien. Op verzoek zal een exemplaar worden toegestuurd.

Pelletkachel garantie

        Pelletkachel garantie

Op alle nieuwe pelletkachels verstrekt BlueSolid 2 jaar garantie op de onderdelen. Onderstaande onderdelen vallen niet onder de garantie omdat dit onderdelen zijn die aan slijtage onderhevig zijn; de slijtage is afhankelijk van het gebruik. Deze onderdelen zullen eerder slijten wanneer men de verkeerde pellets gebruikt en/of de kachel vaak aan/uit wordt gezet. Onderhoud is super belangrijk voor een pelletkachel. Om deze reden adviseert BlueSolid om periodiek het groot onderhoud uit te laten voeren.

  • Branderkorf
  • Gloeielement / gloebougie
  • Vlamplaat  
  • Vermiculite onderdelen 
  • Glas

Note: Is er een keramisch gloeielement gemonteerd, dan wordt daar 5 jaar garantie op gegeven. 

         Pelletkachel garantie

Wil je graag een garantie periode van 5 jaar op je pelletkachel? dan is dat mogelijk. De houtpellet kwaliteit en onderhouds status zijn super belangrijk voor je pelletkachel. Deze twee factoren zijn niet alleen belangrijk voor de levensduur van je pelletkachel maar ook voor je eigen veiliheid. Zodra je slechte kwaliteit houtpellets gebruikt en je onderhoud achterloopt, dan wordt je pelletkachel onveilig. Er kan brandgevaar onstaan en de kachel kan zelfs gaan ploffen. Al deze dingen wil je niet en daarom bied BlueSolid de kwaliteit garantie van 5 jaar als je voldoet aan de volgende items.

  • Je pelletkachel moet zijn geregistreed bij BlueSolid
  • Vanaf dag 1 moet je gebruik maken van BlueSolid kwaliteit houtpellets
  • Je jaarlijkse pelletkachel onderhoud moet zijn uitgevoerd door BlueSolid

Voldoe je aan bovenstaande punten dan krijg je van BlueSolid 5 jaar kwaliteit garantie. Het is dus uiterst belangrijk voor je veiligheid. Daarom twijfel niet en regel het bij BlueSolid!