DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Pelletkachel CV Buffervat

Om de pelletketel zo zuinig mogelijk te laten functioneren is een pelletkachel CV buffervat tussen...
Lees meer

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pelletkachel CV buffervat kopen

U kunt eenvoudig bij BlueSolid een pelletkachel CV buffervat kopen. De volgende factoren hebben invloed op de grote van het vat:

  • Hoeveelheid vermogen dat uw CV systeem kan onttrekken
  • Het vermogen van de CV
  • Wel of geen warm tapwater uit het CV buffervat
  • Benodigde piek vermogen

Indien er wordt gekozen om warm tapwater te onttrekken uit de ketel is het mogelijk om dit te produceren met behulp van de CV buffer. Een warm tapwater pompgroep wordt dan aangesloten op de buffer en zodra er warm tapwater nodig is, pompt deze het bufferwater door een platenwisselaar. Met deze methode wordt uw tapwater verwarmd tot maximaal 60 graden. Heeft u vragen over de buffer? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder. Een pelletkachel CV buffervat kopen doet u daarom bij BlueSolid!