DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Pelletkachel accessoires

Bij het gebruik van pelletkachels heeft u pelletkachel accessoires en gereedschap nodig om de...
Lees meer

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pelletkachel accessoires Artel

In ons assortiment vindt u onder andere onderdelen voor pelletkachel accessoires van het merk Artel. Daarnaast hebben wij houtpellets van het merk Krone Gold die geschikt zijn voor gebruik in uw Artel kachel. Dit zijn licht gekleurde korrels die minder chloorgas afgeven dan donker gekleurde korrels. Chloorgas is schadelijk want het tast uw branderkamer en -pot aan. Met de pelletkachel accessoires van Artel haalt u het maximale uit uw Artel haard!

Pelletkachel accessoires kopen

Via onze webwinkel kunt u eenvoudig pelletkachel accessoires kopen. Ook voor de pelletkachel afvoer bieden wij u een groot assortiment. Daarnaast willen onze specialisten u graag helpen bij de afvoer en installatie. Dit is een lastige klus en wanneer deze verkeerd wordt uitgevoerd, verminderd de werking van de kachel. BleuSolid beschikt over gekwalificeerde monteurs en jarenlange ervaring. Pelletkachel accessoires kopen doet u voordelig bij BlueSolid!