Bestel snel online ✔ Pelletkachels  Warmtepompen | Langskomen? Je moet je bezoek voorbereiden, lees jezelf in. Houd rekening met wachttijden in de showroom. Wees sociaal: laat anderen niet onnodig wachten: neem eerst het stappenplan door, zie Openingstijden

Pelletkachel / Pellethaard

Pelletkachel / Pellethaard
Pelletkachel - Een huis voelt pas echt als thuis wanneer de binnenhuistemperatuur aangenaam is....
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Aanbieding
A+
Mignon pelletkachel van pellet-Next | BlueSolid
Met Silent stop
A+
Pelletkachel NextGen van Artel
Meest verkocht in NL
A+
JuliaNext artel pelletkachel | BlueSolid
Bovenafvoer optioneel
A+
Pelletkachel Menext / Kom foco
1059,- 1499,-
Met bovenaansluiting
A+
Pelletkachel ItalNext met bovenaansluiting
Max 300m³
A+
12 kw pelletkachel
Max 120m²/300m³
A+
Pelletkachel kopen | BlueSolid®
Max 75m² - 200m³
A+
Pelletkachel 10 kW
Max. 75m² - 200m³
A+
Pelletkachel kopen bij BlueSolid®
Met bovenafvoer
A+
Pelletkachel kopen | BlueSolid®
Met bovenafvoer
A+
Pelletkachel met bovenafvoer | BlueSolid®
1899,- 2419,-
Bovenafvoer
A+
Pelletkachel wit | BlueSolid®

De pellethaard vervangt de open haard

Een pellethaard is een duurzame vervanging van de houtgestookte open haard en kan geplaatst worden op dezelfde plek. Zo’n pellethaard geeft een rustige vlam en heeft een breed glas ter bescherming. Dankzij een bijna volledige verbranding levert een pellethaard een bijzonder hoog rendement. De hete lucht wordt de kamer ingeblazen en dat zorgt ervoor dat de ruimte op een geleidelijke manier verwarmd wordt tot de gewenste en ingestelde temperatuur.

Verwarm je hele huis met een pellethaard CV

In plaats van een model dat één ruimte verwarmt, is het ook mogelijk dat de haard wordt aangesloten op het centrale verwarmingsnet. Dit heet een pellethaard CV. Als je de haard aansluit op het centrale verwarmingsnet, wordt de warme lucht niet de kamer in geblazen, maar gebruikt om het water dat door de radiatoren stroomt te verwarmen. Dankzij de duurzame verwarmingsbron hoeft er minder gas gestookt te worden om de woning te verwarmen. Je verwarmt de hele woning op een duurzame manier en zit er overal in huis warmpjes bij.

Pellethaard of pellet haard

Het maakt niet uit of je het pellethaard, of pellet haard noemt, het geeft allebei evenveel warmte. Een pellethaard wordt meestal inbouw pelletkachel, of inbouwkachel genoemd. Er zijn in ons assortiment heel veel verschillende uitvoeringen en vermogens. Ook kun je inbouwhaarden met kanalisatie waarbij warmte door buizen naar een ander ruimte wordt gebracht. Wij kunnen je precies advies geven over de verschillende opties.

Pellethaard bestellen bij BlueSolid

Als je bij Bluesolid een pellethaard bestelt dan weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Doordat wij een eigen showroom hebben kun je altijd goed zien wat je koopt. Je ziet precies hoe de pellethaard brandt en komt niet voor gekke verrassingen. Daarbij zorgen onze gekwalificeerde monteurs ervoor dat problemen altijd makkelijk en snel kunnen worden verholpen. We helpen je graag!

Een pellethaard koop je bij BlueSolid.nl

In onze webshop koop je eenvoudig en snel een haard die bij jouw woonwensen past. Voordat je een duurzame verwarmingsbron aanschaft, is het belangrijk om vast te stellen welk vermogen je nodig hebt. Daarom raden we je aan om de keuzehulp van BlueSolid te gebruiken. Voor vragen staan onze duurzame verwarmingsspecialisten voor je klaar. We nodigen je graag uit in onze showroom in Groningen.

Vervangend onderdeel nodig voor je pelletkachel? Ons ruime aanbod bevat alle benodigde onderdelen die je mogelijk nodig hebt.

Voor- en nadelen pellethaard

Nieuwe pelletkachel modellen blueSolid  Co² uitstoot neutraal

Nieuwe pelletkachel modellen blueSolid  Kosten besparend op energie nota

Nieuwe pelletkachel modellen blueSolid  Heerlijke warmte met sfeer

Nieuwe pelletkachel modellen blueSolid  Pellethaard in de kamer geeft iets geluid