Een pellethaard is een duurzame warmtebron

Een huis voelt pas echt als thuis wanneer de binnenhuistemperatuur aangenaam is. Een pellethaard is...
Lees meer

Producten 1-12 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 60

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De pellethaard vervangt de open haard

Een pellethaard is een duurzame vervanging van de houtgestookte open haard en kan geplaatst worden op dezelfde plek. Zo’n pellethaard geeft een rustige vlam en heeft een breed glas ter bescherming. Dankzij een bijna volledige verbranding levert een pellethaard een bijzonder hoog rendement. De hete lucht wordt de kamer ingeblazen en dat zorgt ervoor dat de ruimte op een geleidelijke manier verwarmd wordt tot de gewenste en ingestelde temperatuur.

Verwarm je hele huis met een pellethaard CV

In plaats van een model dat één ruimte verwarmt, is het ook mogelijk dat de haard wordt aangesloten op het centrale verwarmingsnet. Dit heet een pellethaard CV. Als je de haard aansluit op het centrale verwarmingsnet, wordt de warme lucht niet de kamer in geblazen, maar gebruikt om het water dat door de radiatoren stroomt te verwarmen. Dankzij de duurzame verwarmingsbron hoeft er minder gas gestookt te worden om de woning te verwarmen. Je verwarmt de hele woning op een duurzame manier en zit er overal in huis warmpjes bij.

Een pellethaard koop je bij BlueSolid.nl

In onze webshop koop je eenvoudig en snel een haard die bij jouw woonwensen past. Voordat je een duurzame verwarmingsbron aanschaft, is het belangrijk om vast te stellen welk vermogen je nodig hebt. Daarom raden we je aan om de keuzehulp van BlueSolid te gebruiken. Voor vragen staan onze duurzame verwarmingsspecialisten voor je klaar. We nodigen je graag uit in onze showroom in Groningen.

Vervangend onderdeel nodig voor je pelletkachel? Ons ruime aanbod bevat alle benodigde onderdelen die je mogelijk nodig hebt.

Voor- en nadelen pellethaard

voordelen pellethaard   Co² uitstoot neutraal

voordelen pellethaard   Kosten besparend op energie nota

voordelen pellethaard   Heerlijke warmte met sfeer

nadelen pellethaard   Pellethaard in de kamer geeft iets geluid