Airco kopen

Een airco kopen is een steengoed idee voor de gewenste verkoeling in huis. Dankzij goede...
Lees meer

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Airco 2.8kw/9000BTU - Wand 1x Split
  Aanbiedingsprijs 495,- Normale prijs 596,-
 2. Airco 3.6kw/12000BTU Wand 1x Split
  Aanbiedingsprijs 545,- Normale prijs 665,-
 3. Mobiele airco 2kW / 9.000 BTU - Ecofer
  Aanbiedingsprijs 349,- Normale prijs 369,-
 4. Mobiele airco 7.000 BTU - Ecofer
  Aanbiedingsprijs 249,- Normale prijs 299,-

Producten 1-24 van 55

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Airco kopen voor in huis

We snappen het goed als een airco kopen vooraan op je prioriteitenlijst staat. Met een airco in huis ben je immers verlost van die nare hitte. Niet langer zweten, maar er lekker koeltjes bij zitten of liggen. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht.

BlueSolid biedt verlossing met een mobiele airco of een split-unitsysteem. Een welkome oplossing, nu zomers steeds warmer worden. Door middel van airconditioning krijg je je huis op de gewenste temperatuur, yes!

Airconditioning slaapkamer of zolder

Voor airconditioning op de slaapkamer of op zolder zit je goed bij BlueSolid. Ten eerste hebben we al talloze slaapkamers en zolders voorzien van verkoeling. Ten tweede hebben we systemen die we als ‘stil’ mogen classificeren. Zodat je rustig kunt slapen of werken. Vervolgens ben je lekker uitgerust en kun je daarna nog beter en comfortabeler werken.

Verkoelen kantoor, chalet of vakantiehuisje

Airconditioning is niet alleen goed voor ‘normale’ huizen. Juist ook kantoren, chalets en vakantiehuisjes profiteren van verkoelen en verkoeling. De extra functies komen goed van pas. Naast verkoelen kunnen de apparaten verwarmen en ontvochtigen. Daardoor reduceer je de gasrekening: het hele jaar verwarmen, verkoelen en genieten, een aangenaam binnenklimaat.

Airco kopen: aanbod airco’s

BlueSolid heeft split-unit airco’s en mobiele airco's in het aanbod. Een split-unit airco bestaat uit een wandairco binnen (de binnenunit, het binnendeel) en een buitenunit/buitendeel. Het is mogelijk om op één buitendeel twee of drie binnendelen aan te sluiten. Dan spreek je van een Duo Split (2x) of Trio Split (3x). Ook is er ‘gewoon’ een Single Split.

Je kiest voor drie binnendelen wanneer je bijvoorbeeld de woonkamer, keuken en slaapkamer wilt verkoelen. Je kiest er twee als het om twee kamers gaat, zoals de slaapkamer en zolder. Tot slot kies je er één wanneer je puur en alleen één kamer (slaapkamer/woonkamer/keuken) koelt. Een Single Split airco past evengoed uitstekend op zolder of in de werkruimte.

Al met al is er voor elke werk- of woonsituatie een passende oplossing mogelijk. Verder valt een mobiele airco altijd te overwegen. Die kun je makkelijk verplaatsen van de ene kamer naar de andere kamer. Zo ben je flexibel in welke ruimte je koelt. De split-unit airco’s hebben wel meer vermogen dan de mobiele variant.

Airco kopen, merken airconditioning

BlueSolid biedt met het Artel-assortiment een airco van een hoogwaardig merk. Onze keuze voor Artel is gebaseerd op jarenlange ervaring en de voorsprong van de Italianen.

Concurrerende merken als Samsung of LG leveren prima producten, maar airco’s doen ze ‘erbij’. Dat geldt ook voor Toshiba, Mitsubishi Electric of Hitachi.

Daarentegen zijn airco’s de absolute specialiteit van Artel, dat zich in Italië ruimschoots bewezen heeft. En Italië is hét aircoland. Het is daar nog veel vaker heter dan hier.

Dus moeten de apparaten zich ook vaker bewijzen. Dit loeihete land met een heilige aircocultuur stelt het vertrouwen volop in Artel. Vandaar kunnen wij niet om Artel heen.

En ook in het onervaren Nederland wint Artel gigantisch aan populariteit. Nederlanders beseffen dat airco’s bij Samsung of LG slechts bijproducten zijn. De Italianen weten wel wat ze doen en bieden met Artel de voordelige aircokampioen. Een bewezen top-kandidaat.

Aanbieding, goedkope airco’s van hoge kwaliteit

Een voordelige airco kopen? Vanwege onze schaalgrootte als aircoreus in de Benelux kunnen we airco’s in de aanbieding doen. Daarom bieden we goedkope airco’s van hoge kwaliteit. Koop een airco inclusief installatiepakket ‘Easy’ (1 binnendeel), ‘Moderate’ (2 binnendelen) of ‘Difficult’ (3 binnendelen). Vraag een offerte aan wanneer de inhoud van de standaard installatiepakketten afwijkt van jouw situatie.