Bluesolid is de grootste pelletkachel leverancier in Nederland. Ondanks de enorme groei van pelletkachelleveranciers, kunnen we nog steeds concluderen dat BlueSolid al jaren de nummer 1 is van Nederland is. Daarnaast leveren wij ook aan verschillende landen binnen Europa.

Waarin wij ons onderscheiden:

  

Pelletkachel prijzen

Pelletkachel spaarvarken

Met de producten van BlueSolid staan wij garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Topkwaliteit voor een scherpe prijs, daar gaat BlueSolid voor! Deze strategie heeft zich ruimschoots bewezen door het feit dat vele duizenden tevreden klanten u zijn voorgegaan. Dat is waarom BlueSolid de grootste pelletkachelleverancier van Nederland is geworden en we werken er keihard aan om deze plaats te behouden. Daarom kiest je voor BlueSolid.   

 

Pelletkachel levertijden

Snelle levering pelletkachelZodra u de beslissing heeft genomen om een pelletkachel aan te schaffen, wilt u deze natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. Om aan deze wens te kunnen voldoen, heeft BlueSolid meer dan 800 pelletkachels op voorraad. Als u online de pelletkachel bestelt, zal deze binnen 48 uur (op werkdagen) gratis aan huis geleverd worden. Dat is de service die u vandaag de dag kan verwachten van een online pelletkachel webshop.   

 

Garantie BluSolid

Garantie pelletkachelBlueSolid levert alleen producten van topkwaliteit. Desondanks kan het zijn dat er iets niet volgens planning verloopt. Daarom geeft BlueSolid je de garantie dat als er iets niet naar tevredenheid geleverd is, wij dat te allen tijde voor uw oplossen. We staan er garant voor dat u altijd waar voor uw geld krijgt. En dat is ook precies wat wij bedoelen wanneer we het hebben over de juiste prijs-kwaliteitverhouding van uw aankoop.   

 

Topservice van BlueSolid

Service pelletkachel

Topservice van BlueSolid. Het leven bestaat voor een deel uit het nemen van risico’s, maar liever niet wanneer het om ons geld gaat! We verkopen alleen producten van topkwaliteit; ook daarbij is een lange garantietijd heel fijn. Wij begrijpen dat en daarom geven we, zonder extra kosten, op onze producten een risicoloze BlueSolid garantie van 2 jaar. Meer informatie over de garantieduur kunt u vinden in de productomschrijving. Leef zonder zorgen!  

 

Pelletkachel installatie service

pelletkachel installatie garantieBlueSolid biedt je ook de service voor installatie. Wij installeren uw pelletkachel volgens de voorschriften en op een veilige manier. Bekijk ook onze shop en product reviews