Een pelletketel verwarmt het hele huis

Een pelletketel verwarmt het hele huis

Je bent op zoek naar een manier om je hele woning op een duurzame manier te verwarmen. Een...
Lees meer

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plaatsing van pelletketel CV

Maar waar plaats je deze energiebesparende pelletketel CV? Vanwege het formaat is de bijkeuken of garage meestal de beste plek. De zolder is minder geschikt, tenzij je het geen probleem vindt om de houtpellets naar boven te tillen. Omdat het gesloten toestel goed is geïsoleerd, geeft het nagenoeg geen warmte af en ondervind je er in de gekozen ruimte geen hinder van.

Een pellet gestookte CV ketel moet altijd worden geplaatst door een gecertificeerde installateur. BlueSolid werkt daarnaast altijd met lokale installateurs. Zo voorzien we je altijd snel en vakkundig van hulp.

Energiezuinig warm kraanwater

Onze houtpellet gestookte CV ketel brengt niet alleen warmte in huis, maar kan je woning ook voorzien van warm water. Een platenwisselaar en modulerende pomp zorgen voor de juiste temperatuur en aanvulling van het water dat je gebruikt om te drinken, thee te zetten en te douchen. Het water wordt in een buffervat opgeslagen en wordt aangevuld zodra je het hebt gebruikt. Een buffervat heeft meerdere uitvoeringen: geen spiraal, 1 spiraal of 2 spiralen. Welke je kiest hangt af van wat je op de pelletketel CV wilt aansluiten, zoals een zonneboiler of vloerverwarming.

Weet je nog niet wat je op je pelletkachel cv wilt aansluiten? Het is verstandig om hier alvast over na te denken, zodat je buffervat over een paar jaar niet vervangen hoeft te worden vanwege een beperkt vermogen.

Pelletketel CV prijzen

Een pelletketel CV is een duurzame investering waar je nog jarenlang plezier van hebt. Om tot een goede keuze te komen, helpt het om te weten hoe veel vermogen je nodig hebt. De prijzen van pelletketels hangen hier namelijk sterk van af. We raden je aan om onze pelletkachel keuzehulp te gebruiken om te bepalen welk vermogen je nodig hebt. We hebben de keuzehulp speciaal ontwikkeld en is gebaseerd op 10 jaar kennis en ervaring in de duurzame energiebranche.

In onze showroom in Tolbert staan meer dan 50 pelletkachels en diverse werkende pelletketels voor CV. Onze specialisten kunnen je adviseren bij het maken van een keuze.

Voor- en nadelen pelletketel CV

voordelen pellet cv   Geschikt voor hoge temperatuur systemen

voordelen pelletketel   Lagere energie nota voor hogere warmte behoefte 

voordelen CV pellet   Hernieuwbare energie

nadelen pellet cv   Hogere investering installatie