pelletkachel kopen in mei = 100 euro korting op pellets (geldt voor NextGen, NextWoody & NextElite) |  Openingstijden | 25 mei megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels

Eerste opstart kachel

Wat als mijn pelletkachel een (alarm)melding/storing toont?
Ik doe de stekker erin en de kachel geeft gelijk een alarm, wat gebeurt er?
Welke pellets heb ik nodig voor mijn pelletkachel?
Hoe kan ik het deurtje van mijn pelletkachel recht stellen
Hoe los ik een ratelend of tikkend geluid op?
Wat als er as in de pelletkachel branderkamer ligt
Mijn NextGen resoneert, trilt met lawaai, hoe kan dat, hoe los ik dat op?
Er komt tijdens de eerste opstart veel rook in de kamer, is dat normaal?
Waarom krijg ik de (alarm)melding NO ACC bij de eerste opstart?
Hoe stel ik parameters in van mijn pelletkachel?
Welke pellets kopen?
Hoe installeer ik wifi op mijn 3-knops kachel?
Hoe installeer ik wifi om mijn 6-knops kachel
x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.