Vrijstaande elektrische haard

Een prachtige haard in de woonkamer wordt haalbaar met de vrijstaande elektrische haard van...
Lees meer

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sfeerhaard zonder afvoer

Dankzij de nieuwste technieken zie je vrijwel geen verschil met houtkachels. Het ‘vuur’ in de elektrische versie oogt ongekend realistisch. Het enige bespeurbare verschil is dus dat rookkanaal: dat is hier niet meer nodig. Zo heb je echt een vrijstaande elektrische haard. BlueSolid beveelt dit product van harte aan als sfeerverrijkend onderdeel van het interieur.

Vrijstaande elektrische haard met mooie vlammen

Vanwege verschillende projecties lijkt het vuur echter dan ooit. De mooie vlammen geven een aangenaam, sfeervol gevoel in huis. Bovendien haal je onze Dimplex-sfeerhaarden buitengewoon goedkoop in huis. De aanbiedingen van BlueSolid gelden zolang de voorraad strekt.

Pluspunten sfeerhaard

Wist je dat ouderwetse houtkachels een grote bron van irritatie zijn? De omgeving haat de vele en vervuilende houtrook die vrijkomt. Gelukkig zijn er moderne pelletkachels uitgevonden die nauwelijks nog houtrook kennen. En daarnaast vormt ook de elektrische sfeerhaard een uitstekende oplossing vóór sfeer en tégen overlast. Verder:

  • Dimplex lijkt heel veel op echt vuur
  • Je hebt geen rookkanaal of afvoer nodig
  • Je hoeft niet met hout te slepen

Afrekenen met fijnstof

Mensen zijn zich redelijk bewust van de gevaren van fijnstof buiten. Alleen gek genoeg staan ze niet altijd stil bij het grotere gevaar: de fijnstof binnen! Onder andere houtkachels veroorzaken fijnstof binnen, maar zelfs kaarsen leveren een negatieve bijdrage.

Daarom neemt de roep toe om te zorgen voor een veiliger en gezonder binnenklimaat. Een vrijstaande elektrische haard past logischerwijs perfect in dat duurzame, gezonde plaatje. Schoon, stijlvol, oftewel: schitterend. Reken af met fijnstof en scoor een goedkope elektrische sfeerhaard van Dimplex.