Schaarste verwacht in het najaar, met risico op piekprijzen! Koop voordelig in het voorjaar nu er (nog) voorraad is ✔ Pelletkachels  Warmtepompen
Elektrische haard met waterdamp

Elektrische haard met waterdamp

Haal de sfeer van haardvuur in huis door de levensechte elektrische haard met waterdamp. Dankzij...
Lees meer

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vuurbed en 3D-vuurbeeld elektrische haard

Het zogenoemde ‘vuurbed’ is voorzien van boomstammen, zoals bij een kampvuur. Ook zie je de vonken knetteren. De vlammen en vonken zijn geheel instelbaar, evenals het knisperende kampvuurgeluid op de achtergrond.

Als kers op de kaart is de speakerset via bluetooth koppelbaar met je eigen playlist. Dat is bijvoorbeeld een optie als je geen zachtjes kampvuurgeluid wilt horen. Hoewel we ons dat bijna niet kunnen voorstellen, aangezien dat aangename geluid zo’n charme heeft.

Daarnaast heb je een ongeëvenaard vuurbeeld, omdat de elektrische haard met waterdamp 3D-beelden genereert. Reken af met de ‘platte’ en neppe elektrische haarden van voorheen. Bemachtig onze uiterst stijlvolle en sfeervolle elektrische haard met waterdamp.

Elektrische haard met waterdamp: schoon en makkelijk

Een ouderwetse houtkachel is bij veel groepen impopulair vanwege het vervuilende karakter.

  • Ten eerste stoot een houtkachel schadelijke fijnstof uit.
  • Ten tweede ervaart de directe omgeving soms stank en rookoverlast.
  • Bovendien komt er ook altijd wat vervuiling in huis, zoals fijnstofdeeltjes en vleugjes houtrook.

Verder zit je bij zo’n vervuilende houtkachel nog met dat gedoe van hakken, zagen, stapelen en slepen van brandhout. Daarom is de elektrische haard met waterdamp een zegen.

Al dat gehannes met vervuild hout is voorgoed voorbij. En toch blijft de sfeer helemaal gewaarborgd. Het principe van plug-and-play is van toepassing. Met een druk op de knop start de gezelligheid. Schoon en makkelijk!

Er zijn meerdere toepassingen denkbaar voor de inbouw van een elektrische haard met waterdamp. Het kan onder andere gaan om een eigen schouw of tafel.

Elektrische haard met warmte

Uiteraard zit je het liefst in de warmte. We hebben eveneens elektrische haarden beschikbaar met warmteafgifte. Die elektrische haarden zijn uitvoerbaar met een warmte-element. Hierdoor is de warmte instelbaar in twee standen. Een interne ventilator verspreidt de warmte.