megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in juli = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Rookvrije en duurzame barbecue kopen

Rookvrije en duurzame barbecue kopen
Wil je een barbecue kopen? Wij Nederlanders zijn gek op lekker barbecueën. Gezellig in de...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

5 producten

per pagina

Pellet-bbq, houtskool-bbq, gas-bbq of elektrische bbq 

Er zijn allerlei verschillende soorten barbecues. Wij kijken naar de verschillen tussen pellet-barbecues, houtskool-barbecues, gas-barbecues en elektrische barbecues. 

Een houtskool-barbecue is de klassieke bbq die iedereen kent. Deze barbecue geeft je eten een rokerige smaak, maar het nadeel hiervan is dat het zorgt voor flinke rookoverlast voor je buren. Ook duurt het vrij lang voordat je bbq op temperatuur is. 

Een gas-barbecue is snel warm, maar werkt op gasflessen. Gas wordt steeds duurder en er zijn veel mensen die gasflessen onveilig vinden. Het sjouwen met gasflessen moet ook je hobby zijn. 

Een elektrische barbecue is eveneens snel warm. Nadeel is dat elektrische barbecues vaak vrij klein zijn, zodat je meestal niet met grote groepen kunt bbq’en. En je hebt natuurlijk een stopcontact nodig voor een elektrische bbq. Als je in de tuin wilt barbecueën is een elektrische bbq dus niet optimaal. 

De pellet-bbq wordt ook wel pellet-grill genoemd. Deze bbq wordt veel verkocht in de VS en is een duurzame keuze als je een barbecue wilt kopen. Een pellet-barbecue is de perfecte barbecue voor al je wensen. 

Voordelen pellet-barbecue 

De pellet-barbecue rookt niet, waardoor je geen last hebt van rookoverlast. Je kunt dus ook lekker bbq’en op je balkon. In de tuin kan ook prima, want onze pellet-bbq’s hebben geen stroom nodig.  

De vlam van een pellet-grill is heter dan die van een gas-barbecue. Als je een pellet-bbq koopt, weet je zeker dat je bbq snel warm wordt. Je doet de duurzame pelletkorrels erin en steekt ze aan met een aanmaakmiddel naar keuze. Binnen 10 minuten kun je bbq’en. De hete vlam verwarmt de gietijzeren plaat. Op een pellet-bbq wordt vlees direct dichtgeschroeid. 

Ook fijn: je pellet-barbecue is eenvoudig schoon te maken. Door de goede verbranding van pelletkorrels, blijft er na een bbq-sessie maar 20 gram as over. Deze as kun je gewoon in de gft-bak gooien. 

Als je een duurzame en een goede bbq wilt, hoef je dus geen concessies te doen. Met een pellet-bbq heb je een barbecue die snel warm wordt en niet rookt, en tegelijkertijd een barbecue die je op duurzame brandstof stookt. 

Tuin en buitenleven

We hebben niet alleen pellet-barbecues, maar ook andere producten voor een duurzame tuin. Zo kun je bij ons stijlvolle terrasverwarmers op pellets vinden. Met deze gezellig warmte kun je ’s avonds langer buiten zitten. Voordeel is dat de buurt de ramen niet dicht hoeft te doen vanwege rookoverlast, zoals bij een vuurkorf; een pellet-terrasverwarmer is namelijk rookloos. Fijn voor de buren en voor je vrienden of familie. 

Wil je een pellet-pizzaoven in je tuin? Die hebben we ook. Met onze pizzaoven op houtpellets kun je snel een pizza bakken, zonder gedoe. Zo maak je je duurzame buitenleven met pellets helemaal compleet.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.