Grill box van PelletNext

16191
399,-
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • 100% veilig betalen
  • Levertijd 2-5 werkdagen 
  • Gezelligheid gegarandeerd

Sfeer verwarming | BlueSolid Sfeerverwarming

     houtrookvrijrook vrij 

Pellet grill box

De compacte grill box is perfect om gezellig te gebruiken tijdens een picknick. De grillbox is handig meenemen en snel gebruiksklaar. Door het slimeme vergassingsproces van de pellets is de grillplaat snel op de ideale temperatuur om het vlees snel dicht te schroeien. Op deze manier blijven de sappen in het vlees en wordt het super mals.

Houtrook vrij grillen - geen rookoverlast

Het is de veroorzaker van menig burenruzie: rookoverlast door de barbecue. Maar ook voor degene die zelf achter de houtskoolbarbecue staat, is de rook geen pretje.

Door het slimme pyrolyse proces komt er bij de Grill box geen houtrook en fijnstof vrij. Daardoor kan de firebox ook gebruikt worden op een balkon. wel zo handig als je geen tuin hebt.

houtrookvrij grillen

Veilig en snel gebruiksklaar, en zo weer schoon

Het goed aansteken van een houtskoolbarbecue kan een enorme uitdaging zijn. Regelmatig komt hier dan ook spiritus aan te pas. Daarmee laaien de vlammen snel op, maar deze brandversnellers zijn vaak ook de oorzaak van brandwonden. Gebruik je ze niet, dan sta je soms zo lang te blazen dat je duizelig wordt. 

Ook hiervoor biedt een pelletbarbecue uitkomst. Je gooit 1,5 kilo in de brander, legt er aanmaakblokjes op en steekt deze aan. Tien minuten later kun je barbecuen.” En als je dan klaar bent, is de barbecue ook zo weer schoon. Er blijft nagenoeg geen as over. De pelletbarbecue brandt helemaal leeg. 

Veel gezonder door geen houtrook contact

Dat houtrook het vlees lekker maakt is in sommige gevallen een feit. Maar meestal worden BBQ's gestookt met houtkool. Zo bevatten houtskolen waarop het vlees wordt gebakken, en de rook van deze kolen schadelijke stoffen die we Pak's noemen, ook wel POLYCYCLISCHE  AROMATISCHE KOOLWATERSTOFFEN. Dit zijn teerachtige stoffen welke kanker verwekkend kunnen zijn. 

Bij de grill box is het uitgesloten dat er houtrook in contact is met het vlees. Daarom is het vlees vrij van schadelijke stoffen afkomstig uit houtrook. Tevens heeft de grill plaat de optimale temperatuur om het vlees snel dicht te schroeien, waardoor het mals en snel gaar is. Dit verkleint de kans dat het vlees zwarte verbrandt raakt.  

Leveringscondities