Als installateur werken voor BlueSolid: prachtkans die je niet mag mislopen

Kom werken voor BlueSolid®, dé verwarmings- en verkoelingsspecialist. Een prachtkans waar je de rest van je leven van profiteert. Je plaatst split-unit airco’s bij woningen/kantoren. Daarmee maak je onze klanten dolblij. Voordeel: je collega’s van kantoor lossen eventuele randzaken op.

Installateurs die een andere uitdaging willen

Wij zijn op zoek naar installateurs die al werk hebben en een andere uitdaging zoeken. Kortom, we lanceren eigenhandig een transferperiode. Maak een transfer van je huidige club naar je nieuwe club: BlueSolid. In ons tenue krijg je een eigen (dikke) bus vol gereedschap. Je toert van klant naar klant en installeert buitenunits, binnenunits en tussenliggend leidingwerk. Jij bent een koelingsheld.

Je mag lekker klussen en klanten verblijden met verkoeling op maat. De ene keer komt er één in de woonkamer, de andere keer in de slaapkamer. Soms in beide kamers of in twee slaapkamers. Verder plaats je in de buitenlucht de buitenunit van ons split-unit aircosysteem. Je trekt vervolgens leidingwerk door de gevel of door het dak. Het gaat onder andere om koelleidingen.

Werken voor BlueSolid: airco’s installeren 

Wij nemen nieuw personeel aan, installateurs die met plezier bij ons in loondienst gaan. Dat kunnen ook mensen zijn die momenteel als zzp’er aan de slag zijn. Waarom zou ik als ZZP’er in loondienst gaan? Nou, gek genoeg vanwege de vrijheden. In loondienst kun je doen wat je leuk vindt, waar je goed in bent: installeren. Als ZZP’er krijg je er klantcontact, facturatie en heel veel randzaken bij.

Je moet als ZZP’er veel meer regelen. Je zit met hele voortrajecten qua communicatie met klanten, allerlei vragen en situaties. Daarnaast dien je jezelf te verzekeren en komt er sowieso flink papierwerk op je af. Denk maar eens aan facturering, btw-aangifte en mogelijke klachtenafhandeling. In loondienst heb je de vrijheid om puur installatiewerk te doen, goed verzekerd en goed betaald.

Voordeel: géén gespreid bedje

Als je al in loondienst zit, ben je misschien een gespreid bedje gewend. Wie weet is dat fijn. Maar wij vragen ons af of zoiets nog een uitdaging kan zijn. Daarom werven wij installateurs met een verrassende boodschap. Bij ons géén gespreid bedje. Aan de slag, de klus klaren en goed ook. Met een duidelijke werktekening, foto’s van de gewenste posities van de aircodelen en de leidingen.

Laat zien wat je kunt. Blink uit in ons team. Zie het als jouw uitdaging om, conform kwaliteitstandaarden, zoveel mogelijk airco’s te installeren. Dit terwijl het benodigde materiaal voor je wordt verzameld. Instappen, wegrijden en installeren. De installateurs bij BlueSolid doen hun best om hoogwaardig (perfect geïnstalleerd) meer airco’s te installeren dan de ander. Ja, het is wél een wedstrijd. Een hele leuke. Een competitieve en tegelijkertijd aanmoedigende sfeer. Actie!

Bij BlueSolid snappen we dat je een gewaardeerde klusser bent en geen praatpaal of administrateur. Vandaar krijg je aan de lopende band klussen van ons. Zonder gedonder met randzaken. Jij doet je ding, bij vragen van klanten kun je verwijzen naar onze servicedesk. Onze servicemedewerkers doen dan de vervolgcommunicatie. Zodat jij geniet van je werk en je welverdiende inkomsten. Succes!