DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.
Pelletkachel kanalisatie

Pelletkachel Kanalisatie werking

Een pelletkachel met kanalisatie heeft 1 of 2 extra uitgangen waar warme lucht uitblaast. Deze extra kanalen kunnen naar een tweede of derde ruimte worden geleid. Op deze manier kunnen meerdere ruimtes verwarmt worden. De hoeveelheid warme lucht kan per kanaal geregeld worden om zo de warmte naar wens te verdelen.

Pelletkachel kanalisatie | BlueSolid

 

Lengte van de extra kanalen

De lengte die de kanalen kunnen afleggen, hangt af van hoe goed de buizen geïsoleerd zijn. Zonder isolatie koelt de lucht af en de lengte is dan ook bepalend. Als de buis over een langere lengte door een koude ruimte gaat, koelt de warme lucht dusdanig af dat deze niet meer warm genoeg is bij de uitblaas. In dat geval zal de lucht als tocht ervaren worden.

Pelletkachel kanalisatie assortiment

Wil je weten welke modellen BlueSolid aanbied in de uitvoering "pelletkachel kanalisatie"bezoek dan ons assortiment overzicht door hier te klikken kanalisatie assortiment 

Enkele modellen met kanalisatie zijn:

Futura met kanalisatie

Norma met kanalisatie

Cayenne Pro + kanalisatie

Pelletkachel kanalisatie Futura

Pelletkachel kanalisatie Norma


Pelletkachel kanalisatie Cayenne Pro+

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.