Schaarste verwacht in het najaar, met risico op piekprijzen! Koop voordelig in het voorjaar nu er (nog) voorraad is ✔ Pelletkachels  Warmtepompen

Pelletkachel buiten - brandt op pellets

Pelletkachel buiten van cortenstaal Dankzij een pelletkachel buiten, welke brand op houtpellets,...
Lees meer

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Buitenkachel op houtpellets als sfeerhaard, prachtig

De buitenkachel op houtpellets vormt de beste vervanger voor de buitenkachel met grote houtblokken. Zo’n houtkachel voor buiten levert overlast op voor de omgeving door de rookontwikkeling. Daarentegen is een sfeerhaard op houtpellets vrijwel houtrookvrij.

Ten opzichte van buiten-gaskachels profiteer je van financieel voordeel, omdat houtpellets als brandstof goedkoper is. Door regelmatig gasverbruik ben je meer geld kwijt dan bij de regelmatige aanschaf van houtpellets. Kortom: minder overlast, meer voordeel.

Cortenstaal buitenhaard

En met onze collectie vuurzuilen, tuinhaarden en terrasverwarmers zet je een absolute topsfeer neer. Kies voor onze mooie buitenhaard. Van de Qube Acciaio en de Qube Nero tot de Qube Cortenstaal, allemaal stijlvolle parels voor je tuin en terras. Intussen is de Tripod de ultieme vervanger van de vuurkorf, opnieuw zonder rookontwikkeling.

Tuinkachel NextPal kopen, hoge kwaliteit

Ook de NextPal is uiteraard een uitmuntende tuinkachel van hoge kwaliteit. Deze buitenkachel op houtpellets biedt een schitterend haarvuur met complete rookreductie. De NextPal vormt de aantrekkelijke sfeerhaard voor buiten, een juweeltje onder de tuinkachels.

De NextPal komt in twee varianten boordevol extra opties. De standaardeditie is al een aanwinst voor je tuin en terras. De pluseditie, waarbij de zijpanelen ook ramen bevatten, doet er nog een fraai schepje bovenop. Beide NextPal buitenkachels zijn bekend van radio en TV.

Buitenhaard en buitenkeuken ineen, buiten koken

Een en al gezelligheid met een buitenhaard, vooral als vrienden of familieleden langskomen. Zet de haard maar aan en de sfeer is gelijk goed. Hoe mooi is het dan als ze ook nog laagdrempelig mee kunnen eten. Met de NextPal Kitchen Improvements heb je een buitenhaard en een buitenkeuken ineen. Zo wordt buiten koken wel heel makkelijk gemaakt!

Buitenkachel op houtpellets met grillplaat, buitenoven of pizzasteen

De NextPal buitenkachel kun je optioneel uitbreiden met een grillplaat, buitenoven bovenop of een pizzasteen. Ideaal voor bijvoorbeeld grillen en garen, koken en bakken.

Serveer binnen een kwartier een heerlijke pizza. Stukken gezelliger en ook nog eens goedkoper en sneller dan een pizza via een bezorgservice. Een stoofpotje kan evengoed.

De buitenkeuken komt binnen handbereik. Nodig vrienden en familie uit en omarm de gezelligheid rond tuin en terras. Nog een voordeel: de kachels zijn extreem veilig. Dat geldt voor de gehele lijn omtrent onze buitenkachel houtpellets. Haal vandaag nog zo’n fantastische tuinhaard. Vanwege de bekendheid en populariteit is de voorraad steeds snel uitverkocht!