megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in juli = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Tuinhaard op pellets

Tuinhaard op pellets
Tuinhaard op houtpellets Met een tuinhaard op houtpellets heb je nagenoeg geen houtrook en toch de...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

11 producten

per pagina

Tuinhaard voor de sfeer

In de aanwezigheid van een fraaie tuinhaard/buitenkachel geniet je van het buitenleven en het zomeravondgevoel. Dankzij de houtpellets brandt de vlam rustig en is rook gemarginaliseerd. Daarom heeft de buurt geen overlast, in tegenstelling tot een ouderwetse stookkachel met houtblokken. Bovendien ziet het vuur er prachtig uit en is de brandstof (houtpellets) goedkoop.

De tuinhaard op houtpellets betekent sfeer, gemak en vergaande rookreductie. Daarnaast ben je met gasverbruik meer geld kwijt als je voor een buiten-gaskachel zou kiezen. Al met al biedt onze tuinhaard dus ook nog een financieel voordeel. En de uitstraling is geweldig.

Tuinhaard van Cortenstaal

BlueSolid® is allereerst het adres voor een tuinhaard van Cortenstaal. Onder andere de pelletkachel-terrasverwarmer Qube – Cortenstaal steelt de show. Deze sfeerhaard oogt bijzonder strak en stijlvol, een echte eyecatcher op het terras.

De buitenkachels NextPal (1 ruit) en NextPal+ (3-ruits) zijn evengoed in Cortenstaal verkrijgbaar bij BlueSolid. De populaire NextPal biedt evenals de Qube hoge kwaliteit. Verder zijn ze stroomloos, gasloos en met houtpellets vrijwel rookloos.

Een ander voordeel is het onderhoudsarme karakter van deze tuinhaarden. Gemak, sfeer en stijl komen samen in de ultieme buitenhaard van Cortenstaal.

Tuinhaard op houtpellets zonder rook

Buren vinden je al snel een aso als ze de rook van jouw tuinkachel inademen. Je merkt het zelf misschien niet direct, maar anderen vinden je vervelend. Gelukkig kun je tóch van een echt haardvuur genieten zónder rook. Het is de beste oplossing tegen de overlast van houtkachels en vuurkorven buiten. Een Tripod is een veel betere optie dan een vuurkorf.

De vuurzuil en buitenkachel Qube Acciaio kent dezelfde rookreductie, wat evengoed geldt voor Qube Nero. En natuurlijk is de NextPal-serie evengoed rook-reducerend.

Outdoor cooking, buiten koken

De NextPal tuinhaarden van BlueSolid zijn buitengewoon geschikt voor outdoor cooking, oftewel buiten koken. Bij deze geweldige buitenkachels leveren we NextPal Kitchen Improvements zoals een oven, grillplaat en pizzasteen. Maak in korte tijd een stoofpotje of pizza klaar! Buiten koken wordt een gezellig feestje met het grootste gemak en plezier.

Garantie en veiligheid buitenkachel

Wanneer je een tuinhaard op houtpellets koopt en registreert bij BlueSolid, heb je garantie. Je krijgt 5 jaar garantie wanneer je vanaf dag 1 gebruikmaakt van onze hoogwaardige houtpellets.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.