OPRUIMING: ZATERDAG 25 MEI vanaf 10.00 uur megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels (weg = weg) | Openingstijden | pelletkachel kopen in mei = 100 euro korting op pellets (geldt voor aankoop kachel inclusief installatie: NextGen, NextWoody & NextElite)

Goedkope pelletkachels aanschaffen

Goedkope pelletkachels aanschaffen De pelletkachel wordt steeds populairder, onder andere dankzij...
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Bovenafvoer optioneel
A+
Pelletkachel Menext / Kom foco
1059,- 1499,-
Klassieker
A+
JuliaNext artel pelletkachel | BlueSolid
Met Silent stop
A+
Pelletkachel NextGen van Artel

3 producten

per pagina

Pelletkachel aanbiedingen: pelletkachels tegen de laagste prijs

Met de tijdelijke actietarieven willen we zoveel mogelijk mensen de kans bieden om voor een lage prijs een pelletkachel aan te schaffen. We maken mee dat er nog mensen zijn die verwarmen op gas. Dat is een dure verwarmingsmethode. Met een pelletkachel kun je goedkoop en gasloos je kamer of huis (pelletkachel CV) verwarmen. Alleen de aanschafprijs kan in de weg staan. Daarom komen we met onze pelletkachel aanbiedingen.

De beste pelletkachel aanbieding

BlueSolid verkoopt op grote schaal pelletkachels. Het schaalvoordeel geeft ons de gelegenheid om de pelletkachel in de aanbieding te doen. Zorg dat je ook profiteert van de tijdelijke tarieven. Gemiddeld besparen kopers bij BlueSolid tientallen tot zelfs honderden euro’s. Zo’n voordeel wil je natuurlijk niet mislopen. Grijp je kans en scoor een goedkope pelletkachel van hoge kwaliteit. Actie!

Hoge kortingen met onze aanbiedingen

De kortingen op onze kachels kunnen hoog oplopen. Dol op lage prijzen voor pelletkachels? Kijk dan ook eens bij onze goedkope pelletkachels. Deze kachels zijn structureel lager geprijsd dan vergelijkbare kachels van concurrenten. Zo maken we pelletkachels voor een breder publiek toegankelijk. Al met al levert BlueSolid de beste deals qua prijs-kwaliteitverhouding. Hoge kortingen, hoge kwaliteit en lage prijzen.

Verwarmen op houtpellets

Stop met duur gas of het gedoe van ouderwetse houtkachels. Een moderne pelletkachel gebruikt houtpellets als (schone) brandstof. Houtpellets zijn vakkundig samengestelde houtkorrels voor een optimaal verbrandingsproces. Na het vullen van het reservoir doet de kachel zelf het werk. De korrels worden door de motor in de kachel automatisch gedoseerd. Stekker in het stopcontact, apparaat aan: dat is alles. Geniet van een sfeervolle haard en de goedkope verwarming.

Houtpellets kopen in Nederland 

Heb je een pelletkachel gekocht? Dan heb je alleen nog houtpellets nodig om je huis te verwarmen. Deze kleine houtkorrels verbranden op een efficiënte manier in de kachel en stoten minder schadelijke stoffen uit dan houtblokken. Je kunt in onze webshop houtpellets kopen. De pelletkorrels zijn verpakt in zakken van circa 12 kilo, precies genoeg voor de meeste pelletkachel-reservoirs. Al onze houtpellets hebben het ENplus A1-keurmerk en voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Duurzame verwarming bij BlueSolid 

BlueSolid is al meer dan 15 jaar expert in duurzame verwarming. Het is onze missie om klanten te voorzien van hoogwaardige producten voor de beheersing van hun binnenhuisklimaat. Ons assortiment bestaat uit pelletkachels, warmtepompen, airco’s en inmiddels ook pellet-terrasverwarmers. We leveren door heel Nederland en hebben erkende installateurs in dienst. In onze showroom in Tolbert staan diverse modellen opgesteld. Van kleine pelletkachels tot de meestverkochte warmtepomp – hier ervaar je onze producten van dichtbij.

Pelletkachel aanbieding: toch een hypermodern product

Een pelletkachel is, ook als je een aanbieding koopt, een hypermodern product. De kachels zijn uitgerust met een systeem dat kan bijhouden hoe warm het in de kamer is, wat de kwaliteit van de pellets is, hoeveel pellets er bij het vuur moeten en hoe het met de afvoer van rook zit. We hebben het hier dus over een zeer ingenieus systeem waar veel bij komt kijken. Het kan natuurlijk een keer gebeuren dat zo'n systeem een storing geeft, waardoor iets niet helemaal meer werkt. Daarvoor hebben we zeer ervaren en gespecialiseerde monteurs. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken bij de aanschaf van een pelletkachel aanbieding. Daarnaast leggen we je uitgenreid uit hoe het systeem werkt, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat het niet onder de knie te krijgen is. 

Aanbieding pelletkachel bij Bluesolid

Onze aanbiedingen zijn erg scherp geprijsd, maar verliezen daarmee niet aan waarde en service. Bij Bluesolid kun je altijd goede pelletkachels kopen en weet je ook zeker dat je geholpen wordt door ervaren gespecialiseerde mensen. Het kopen van een pelletkachel aanbieding zorgt er niet voor dat je mindere kwaliteit krijgt. Je kunt altijd bij ons terecht en we helpen je altijd graag! Kom gerust eens langs in Tolbert.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.