Schaarste verwacht in het najaar, met risico op piekprijzen! Koop voordelig in het voorjaar nu er (nog) voorraad is ✔ Pelletkachels  Warmtepompen

Goedkope pelletkachels aanschaffen

Goedkope pelletkachels aanschaffen Deze pelletkachels worden steeds populairder, onder andere...
Lees meer

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. RomeoNext
  Aanbiedingsprijs 994,- Normale prijs 1245,-
 2. Pelletkachel MeNext van NextFire
  Aanbiedingsprijs 1149,- Normale prijs 1499,-
 3. Mini pelletkachel 5 kW zwart
  Aanbiedingsprijs 989,- Normale prijs 1259,-
 4. Alessia 6 Zwart
  Aanbiedingsprijs 899,- Normale prijs 934,-
 5. Pelletkachel Artel Julia Next zwart
  Aanbiedingsprijs 1299,- Normale prijs 1345,-

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope pelletkachel kopen

Pelletkachels worden niet altijd als goedkoop bestempeld. Het gaat soms toch nog om een redelijke investering. De goedkoopste pelletkachels zijn gelukkig prima betaalbaar. Behoorlijk voordelig zelfs in vergelijking met andere aanbieders. Bovendien verdien je de investering snel terug. Verwarmen op gas is immers fors duurder. De prachtige sfeer van een pelletkachel is het bovendien helemaal waard. Neem ook eens een kijkje bij onze gebruikte pelletkachels, of pelletkachel aanbiedingen.

Pelletkachel of pelletkachel CV

Pelletkachels zijn er in alle soorten en maten. Zo heb je onder andere een pelletkachel, pelletkachel CV en pelletketel CV. Een ‘normale’ pelletkachel verwarmt de hele kamer, het is een sfeervolle haard met een hoog rendement. Een pelletkachel CV verwarmt het hele huis. De zichtbare ‘moederhaard’ is gekoppeld aan de centrale verwarming. De pelletketel CV vormt een waardig alternatief als je geen zichtbare kachel in de kamer wilt. De ketel plaatsen we dan bijvoorbeeld in de bijkeuken of garage.

Pelletkachels goedkoop bij BlueSolid

BlueSolid staat bekend als het A-merk in airco’s, pelletkachels en alles rond een aangenaam leefklimaat. Met verwarmen, verkoelen en vooral genieten als levensdoel. Overdag er lekker warmpjes bij zitten met een pelletkachel. ’s Nachts koel slapen tijdens een intense hittegolf. ’s Avonds pronken met een schitterende terrasverwarmer op houtpellets. BlueSolid maakt het mogelijk.

Accessoires en pelletkachels goedkoop

Niet alleen voor goedkope pelletkachels ben je bij BlueSolid aan het juiste adres, maar ook voor goedkope pelletkachel accessoires. Wij bieden verschillende accessoires, zoals Pellet Blaas, Tapwaterpompen, Buffervaten en Aszuigers. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor onderdelen van een goedkope pelletkachel, of voor een pelletkachel afvoer. Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door de mogelijkheden die wij bieden. 

Pelletkachel goedkoopste optie voor verwarmen van een huis of kamer

Een pelletkachel lijkt soms in de aanschaf misschien niet zo goedkoop, maar over een langere periode valt dat dus heel erg mee. Een pelletkachel zorgt er namelijk voor dat je veel lagere stookkosten hebt. Dat komt omdat een pelletkachel zoveel warmte geeft dat je de centrale verwarming niet aan hoeft te zetten. Dat zorgt voor een fors lager verbruik van aardgas en dat zorgt weer voor een fors lagere rekening. Maak aan het einde van het jaar een overzicht van de energiekosten die je hebt bespaard en je zult zien dat een pelletkachel zichzelf snel heeft terugverdiend. Zoals je al hebt gelezen is de keuze aan jou of je een kamer wilt verwarmen, of zelfs het hele huis.