DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Duurzame warmte in hybride combi

Wat is een hybride warmtepomp combinatie? 

Een hybride combinatie bestaat uit een warmtepomp met een pelletketel CV. Deze optie is goed toepasbaar in zowel bestaande als nieuwe woningen. Het is de meest voor de hand liggende manier om een woning te verduurzamen, zonder helemaal van gas af te stappen. De combinatie zorgt ervoor dat het gasverbruik sterk zal dalen. 

Er bestaan meerdere hybride combinaties. Een andere optie is om de warmtepomp met een pelletkachel te combineren, die de temperatuur in één kamer specifiek omhoog brengt. 

Wist je dat hybride combinaties recht geven op dubbele subsidies? Lees meer over subsidies op pelletkachels en warmtepompen.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.