Met weinig ruimte je woning op een uitstekende manier verwarmen? Een pelletkachel inbouw biedt uitkomst. Zo'n inbouwhaard plaats je op de plek van de open haard of vervangt de oude haard. Een pelletkachel is prachtig in elke kamer door de rustieke en sfeervolle vlam. Inbouw haarden zien er bovendien stijlvol uit.

Een inbouw pelletkachel is comfortabeler dan een standaard houtkachel. Daarnaast is de bediening van een pelletkachel eenvoudiger. De installatie van de pelletkachel inbouw verzorgen onze specialistische medewerkers voor je.

Pelletkachel inbouw kanalisatie

Breid de pelletkachel inbouw uit met twee extra warme luchtkanalen aan de achterzijde. Zo is het mogelijk om een pelletkachel inbouw met kanalisatie te realiseren. Daarmee kun je ook een ander vertrek verwarmen. Je schakelt met de tweede ventilator. En blaast op die manier warme lucht uit de twee extra kanalen.

Het is belangrijk om de warme luchtkanalen goed te isoleren. Hierdoor koelt de warme lucht niet meer af. Onze vakkundige installateurs helpen je graag met de pelletkachel inbouw kanalisatie.

Pelletkachel inbouw modern

De pelletkachel inbouw heeft een modern uiterlijk. Het is daarom een stijlvolle toevoeging aan jouw woonkamer. Daarnaast draag je met een pelletkachel bij aan een fossielvrije wereld. De brandstof, die je gebruikt voor het stoken van de pelletkachel, is hernieuwbaar. De houtpellets zijn vervaardigd van zaagsel en afkomstig van duurzame bosbouw. Om die reden heeft de pelletkachel een duurzaam tintje. Kies daarom voor een pelletkachel inbouw met modern uiterlijk.

Pelletkachel inbouw prijs (aanbieding)

Meer weten over de pelletkachel inbouw prijs? Bekijk de actuele aanbieding bij 'Inbouw pelletkachel' in onze webshop. Je kunt één of twee kamers verwarmen met een pelletkachel. Er zijn ook mogelijkheden voor je gehele woning. Dit doe je met een pelletkachel CV of pelletketel. BlueSolid voorziet je graag van hernieuwbare energie. Koop een pelletkachel.

BlueSolid® is het A-merk in pelletkachels. Ooit begon het bedrijf zoals zoveel succesverhalen in een garage. Daarna kwam er elders een showroom en webshop. Inmiddels is BlueSolid de marktleider van Nederland in pelletkachels.

Inbouw pelletkachel