DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Service melding pelletkachel

Het display geeft "Serv"aan

Deze melding betekent dat er door vervuiling een slechte verbranding optreedt in de pelletkachel. Er is dus onderhoud nodig. Dit onderhoud kun je zelf doen met behulp van de handleiding van jouw model (zie onze productpagina). Bij twijfel doe je er verstandig aan het onderhoud over te laten aan een gecertificeerde installateur. Maak via dit formulier een afspraak en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Resetten van Serv melding

Zodra het onderhoud is uitgevoerd kan de "serv"melding verwijderd worden door de stappen uit ons knowledge document - Resetten serv melding te doorlopen.

Note: Reset de melding alleen als het onderhoud is uitgevoerd volgens de manual, welke te downloaden is via de product pagina.

 

 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.