Webwinkel 24 uur per dag geopend • Wij hebben voorraad! • Houd rekening met mogelijk langere levertijden (+1 of 2 extra week) vanwege de grote vraag en verwerkingstijd: er komen meer bestellingen binnen dan de reguliere verwerkingstijd toelaat • Informeer jezelf vooraf: opties, tips en aankoopadviezen warmtepomp en aankoopadviezen pelletkachel • Wachtlijsten en wachttijden bij Contact

Service melding pelletkachel

Het display geeft "Serv"aan

Deze melding betekent dat er door vervuiling een slechte verbranding optreedt in de pelletkachel. Er is dus onderhoud nodig. Dit onderhoud kun je zelf doen met behulp van de handleiding van jouw model (zie onze productpagina). Bij twijfel doe je er verstandig aan het onderhoud over te laten aan een gecertificeerde installateur. Maak via dit formulier een afspraak en wij nemen dezelfde dag nog contact met je op.

Resetten van Serv melding

Zodra het onderhoud is uitgevoerd kan de "serv"melding verwijderd worden door de stappen uit ons knowledge document - Resetten serv melding te doorlopen.

Note: Reset de melding alleen als het onderhoud is uitgevoerd volgens de manual, welke te downloaden is via de product pagina.

 

 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.