URGENTE MELDING • Onze webshop is altijd OPEN (warmtepompen, pelletkachels, enzovoort). De showroom is vanwege de vakantie DICHT van zaterdag 30 juli tot en met maandag 22 augustus. Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat. Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Ik wil advies over de aanschaf van een warmtepomp

Hoeveel vermogen warmtepomp: welk aantal kW heb ik nodig?

Op basis van je huidige gasverbruik kun je richtinggevend uitrekenen hoeveel vermogen warmtepomp je nodig hebt. We laten hier zien hoe je zo'n vuistregel makkelijk kunt checken, inclusief een voorbeeld. Zo weet je meteen hoeveel vermogen warmtepomp ideaal kan zijn.

Hybride warmtepomp of all electric warmtepomp: wat is beter?

Moet je nu voor een hybride warmtepomp of all electric warmtepomp kiezen? En waarom eigenlijk? Hier geven wij een heldere uiteenzetting van de verschillende mogelijkheden. In veel situaties in Nederland en België is een hybride warmtepomp uitstekend. Zo zit dat:

Warmtepomp met tapwater of warmtepomp zonder tapwater?

Hoe verstandig is het om een warmtepomp met of zonder tapwater te kopen? Realiseer je dat je zonder tapwater al verschrikkelijk veel gas bespaart. Het gasverbruik voor tapwater ligt relatief laag. Daarom is een warmtepomp zonder tapwater een goede investering.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.