Pelletkachel prijzen en pelletkachel aanbiedingen

Pelletkachel aanbieding en prijzen

De pelletkachel prijzen lopen uiteen en misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Pelletkachels zijn er in vele soorten en maten. Dit maakt de prijsverschillen tussen de modellen soms enorm. Een model met laag vermogen is vaak geschikt voor één ruimte, terwijl een zwaarder model meerdere kamers kan voorzien van warmte. Daarnaast zorgen ook het ontwerp en de gebruikte materialen voor een prijsverschil. Met andere woorden: de opties zijn eindeloos en de prijs hangt af van jouw wensen.

Scherpe prijzen door samenwerking

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Artel, de Italiaanse producent van onze pelletkachels. We denken mee over het ontwerp, technische aspecten en de prijs. We luisteren naar onze klanten en sturen waar nodig het productieproces bij. Onze ervaringen en die van klanten worden op deze manier omgezet in producten die aan uiteenlopende wensen voldoen. Zo ontstaat er een optimale balans tussen ontwerp en functie én kunnen we de prijzen relatief laag houden. Wil je een pelletkachel kopen? Bekijk ons ruime assortiment.

Pelletkachel aanbieding

BlueSolid heeft altijd een mooi pakket met aanbiedingen. Het BlueSolid pelletkachel assortiment wordt continu afgestemd op de wensen van onze klanten. Hierdoor hebben wij soms nog wat voorraad staan van incourante modellen. Dit zijn nieuwe pelletkachels waarop een hoge korting wordt gegeven. Bezoek de pelletkachel aanbieding pagina en kijk of er wat tussen ziet.

MeNext

Cayenne Pro

Mignon

Pelletkachel prijzen MeNext

Pelletkachel prijzen Cayenne Pro


Pelletkachel prijzen Mignon

Gasloos verwarmen met pelletkachels

Pelletkachels als duurzame verwarmingsbron worden steeds populairder. Gas wordt duurder en is slecht voor het milieu. Het rendement van een pelletkachel is hoog en de uitstoot van de kachels is minder schadelijk dan gas. Sterker nog: dankzij de stabiele en lage prijs van houtpellets bespaar je er ook nog eens geld mee.

Ben je overtuigd van de voordelen van pelletkachels, maar wil je ze in het echt zien branden? Je bent van harte welkom in onze showroom in Tolbert, waar onze adviseurs je graag verder helpen.

Pelletkachel prijzen

Pelletkachel offerteaanvraag

Wij begrijpen dat je benieuwd bent wat een pelletkachel installatie je gaat kosten. Uiteindelijk wil je de investering zo snel mogelijk weer terug verdienen. Als je de vragenlijst invult op onze offerteaanvraag pagina gaan wij direct voor je aan het werk. De offerte ga je dan binnen 3 werkdagen ontvangen. Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan nemen wij snel contact met je ontvangt een offerte op maat!