Webwinkel 24 uur per dag geopend • Wij hebben voorraad! • Houd rekening met mogelijk langere levertijden (+1 of 2 extra week) vanwege de grote vraag en verwerkingstijd: er komen meer bestellingen binnen dan de reguliere verwerkingstijd toelaat • Informeer jezelf vooraf: opties, tips en aankoopadviezen warmtepomp en aankoopadviezen pelletkachel • Wachtlijsten en wachttijden bij Contact
Pelletkachel prijzen en pelletkachel offerte

Pelletkachel prijzen

Pelletkachel prijzen lopen uiteen en misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Pelletkachels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Dit maakt de prijs verschillen tussen modellen soms enorm. Een model met laag vermogen is vaak geschikt voor één ruimte, terwijl een zwaarder model meerdere kamers kan voorzien van warmte. Daarnaast zorgt het ontwerp en de gebruikte materialen voor verschil in prijzen. Met andere woorden: de opties zijn eindeloos en de prijs hangt af van je eigen wensen en eisen pakket.

Scherpe pelletkachel prijzen door samenwerking

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met Artel, de Italiaanse producent van onze pelletkachels. We denken mee over het ontwerp, technische aspecten en de prijs. We luisteren naar onze klanten en sturen waar nodig het productieproces bij. Onze ervaringen en die van klanten worden op deze manier omgezet in producten die aan uiteenlopende wensen voldoen. Zo ontstaat er een optimale balans tussen ontwerp en functie én kunnen we de pelletkachel prijzen relatief laag houden. Wil je een goedkope pelletkachel kopen? Bekijk ons ruime assortiment.

Pelletkachel aanbieding

BlueSolid heeft altijd een mooi pakket met aanbiedingen. Het BlueSolid pelletkachel assortiment wordt continu afgestemd op de wensen van onze klanten. Hierdoor hebben wij soms nog wat voorraad staan van incourante modellen. Dit zijn nieuwe pelletkachels waarop een hoge korting wordt gegeven. Bezoek onze pelletkachel aanbieding pagina of onze tweedehands pagina en kijk of je er wat tussen ziet.

MeNext

Cayenne Pro

Mignon

Pelletkachel prijzen MeNext

Pelletkachel prijzen Cayenne Pro


Pelletkachel prijzen Mignon

Gasloos verwarmen met pelletkachels

Pelletkachels als duurzame verwarmingsbron worden steeds populairder. Gas wordt duurder en is slecht voor het milieu. Het rendement van een pelletkachel is hoog en de uitstoot van de kachels is minder schadelijk dan gas. Sterker nog: dankzij de stabiele en lage prijs van houtpellets bespaar je er ook nog eens geld mee.

Ben je overtuigd van de voordelen van pelletkachels, maar wil je ze in het echt zien branden? Je bent van harte welkom in onze showroom in Tolbert, waar onze adviseurs je graag verder helpen.

Pelletkachel prijzen

Pelletkachel offerteaanvraag

Wij begrijpen dat je benieuwd bent wat een pelletkachel installatie je gaat kosten. Uiteindelijk wil je de investering zo snel mogelijk weer terug verdienen. Als je de vragenlijst invult op onze offerteaanvraag pagina gaan wij direct voor je aan het werk. De offerte ga je dan binnen 3 werkdagen ontvangen. Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan nemen wij snel contact met je ontvangt een offerte op maat en krijg je meer inzicht in pelletkachel prijzen! 

Pelletkachel: hoe werkt het?

Met een pelletkachel verwarm je de ruimte waar de kachel staat. Ouderwetse houtkachels, kolenkachels en gaskachels doen hetzelfde. Het verschil zit hem erin dat een pelletkachel op houtkorrels brandt. Deze houtkorrels noemen we ook wel pellets. De pellets komen in een voorraadbak terecht die regelmatig moet worden bijgevuld. Een spindelmotor zorgt ervoor dat de pellets op een andere plek in de kachel terecht komen. Op deze plek vindt de verbranding plaats. De pelletkachel zorgt dus zelf voor de toevoer van brandstof. Uiteraard moet de voorraadbak dan wel gevuld zijn. Een gewone houtkachel dient zelf bijgevuld te worden met brandstof. De pelletkachel heeft ook een thermostaat, zodat je zelf de temperatuur kunt instellen.

De pelletkachel bevat een ventilator om rookgassen af te voeren. Deze rookgassen gaan via een kachelpijp het rookkanaal in. Dit kanaal moet boven het dak uitkomen. 

Duurzaamheid en een pelletkachel

Pelletkachels zijn veel energiezuiniger dan gewone houtkachels. Pelletkachels gebruiken 85% van de energie op een nuttige manier, tegenover houtkachels die tussen de 60% en 80% scoren. Daarbij zijn pelletkachels beter voor het milieu dan kachels die op gas stoken. Pellets zijn niet helemaal klimaatneutraal, omdat bij de productie fossiele brandstoffen worden verbruikt. 

 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.