Terras inrichten? Maak je terras gezellig met deze prachtige variant van de vuurkorf

Het terras inrichten is een leuke uitdaging. Maak het terras gezellig met een uiterst sfeervol en stijlvol vuurtje. De Qube Corten Steel biedt aangenaam vuur, gezelligheid en een uitgesproken design.

Terras aankleden, tip voor een sfeervol terras

De Qube Corten Steel is een esthetische terrasverwarmer op houtpellets. De Qube toont veel meer klasse dan de traditionele vuurkorf. Er zijn meerdere redenen waarom een terrasverwarmer op houtpellets een fantastisch idee is. Naast het heerlijke gevoel zijn er rationele argumenten:

  • In tegenstelling tot een vuurkorf is dit sfeerrijke vuur rookvrij.
  • Dit prachtige pronkstuk op je terras brandt zelfstandig. Dat scheelt gedoe en gesleep met hout.
  • Je hebt ‘m bovendien zomaar aan én je ademt geen schadelijke rook in.
  • Daarnaast blijft je kleding mooi fris ruiken en zijn je buren tevreden: geen overlast.
  • Goedkoper in gebruik dan gasgestookte terrasverwarmers.

Qua ideeën voor de tuin is de Qube dus een aanrader. Je hebt de gezelligheid van een vuurkorf zonder de nadelen. Deze schone en smaakvolle variant van de vuurkorf verrijkt de aanblik van je terras.
Maak indruk met een terrasverwarmer op houtpellets die gewoon z’n doet na het aanzetten. Geniet ruim drie en een half uur van aangenaam warme vlammen. Zonder enige eigen inspanning. De Qube biedt het zomeravondgevoel als ‘ultraluxe vuurkorf’ die afrekent met de nadelen van een gewone vuurkorf.

Ook gezellig onder de overkapping in je tuin

Een vuurkorf met mogelijke vonkenregen is geen veilige combinatie met een overkapping. De Qube daarentegen kan prima onder een overkapping staan. Daarbij geldt een afstand van minimaal 120 tussen de bovenkant.
Over vonken gesproken, die zijn heel zeldzaam bij de Qube. Bovendien weet je wanneer er wél vonken zijn: meestal rond het einde van het brandproces. Dat is dus te timen. Met zo’n ouderwetse vuurkorf is het maar afwachten wanneer de vonken (ongecontroleerd) toeslaan.

Memorabele zomeravondjes in de tuin

De mooiste avonden zijn zwoele zomeravonden in de tuin. Waar herinneringen maakt worden. Gezellig met vrienden of familie op bezoek. Of in alle rust met je partner en een wijntje. Samen genieten van het sfeervolste en gemakkelijkste vuur. Een mooie blikvanger bij je tuininterieur.

Romantisch stijlstatement

De Qube terrasverwarmer op houtpellets werkt anders dan gasgestookte of elektrische terrasverwarmers. Gas is relatief duur en stroomkabels zijn minder romantisch. Het verbrandingsproces op houtpellets is eenvoudig, goedkoop en aangenaam. Minder nadelen, meer liefde. Tot slot vormt de Qube Corten Steel een stijlstatement vanuit liefhebbers van tuinarchitectuur en buitenleven.