Deze supervoordelige pelletkachel wordt massaal verkocht

De Alessia 6 is een moderne pelletkachel van hoogwaardige kwaliteit. De kachel behoort zelfs tot de beste pelletkachels van Nederland. Dankzij de absolute stuntprijs wordt de Alessia 6 massaal verkocht.

Verhoudingsgewijs belachelijk goedkoop

Verwarmen met houtpellets is populair, het is goedkoper dan verwarmen met gas. Pelletkachels zijn er in alle soorten, maten en prijzen. Voor goede pelletkachels ben je zomaar een bedrag met drie nullen kwijt. Toch hoeft dat niet altijd noodzakelijk te zijn. De Alessia 6 stormt ‘gewoon’ de top 5 pelletkachels van Nederland binnen. Verhoudingsgewijs is deze kachel belachelijk goedkoop (actuele aanbieding: 695 euro).

Italiaans kacheldesign

De voordelige Alessia 6 is ontworpen door de Italianen. Zij staan bekend als wereldwijde specialisten in airco’s en pelletkachels. Dit mooie exemplaar valt op door de subtiliteit. Geen poespas, geen gekke fratsen. Een pure pelletkachel die in elk interieur een verrijking vormt. Stop met gasverwarming, kies voor verwarmen met houtpellets. Deze kleine krachtpatser krijgt het voor elkaar. Een aanwinst.

Zinvolle investering, terugverdientijd

Zoals gezegd ben je met houtpellets goedkoper uit. Uiteraard zit je nog wel met de aanschafprijs van een pelletkachel. De lage prijs maakt van de Alessia 6 een lage investering, zinvol en snel terugverdiend. Bij andere pelletkachels is de terugverdientijd langer, al blijven de kachels zeker de investering waard. Vooral omdat verwarmen op gas zo duur is. Bovendien wil Nederland van het gas af.

Bediening met smartphone

Opvallend detail in de top 5 van Nederland is het aandeel ‘optionele wifipakketjes’. Meerdere kachels bieden een mogelijkheid om te connecten met je smartphone. Pelletkachel-expert BlueSolid vindt het wifipakketje een aanrader. Het gemak voor de gebruiker staat hierbij voorop. Zet je kachel alvast aan terwijl je in de auto stapt. Zo is het lekker warm straks. Een behaaglijk vooruitzicht, met name in de gure herfst- en wintermaanden.

Alessia 6, Deze supervoordelige pelletkachel wordt massaal verkocht