Pellets kopen | Pellet korrels

Pellets kopen

Wanneer u een pelletkachel of pellethaard heeft aangeschaft, is is pellets kopen de volgende stap. Pellets worden ook wel korrels genoemd. Deze korrels zijn erg belangrijk voor de levensduur en garantie van uw kachel. Daarbij is het cruciaal dat deze pellets van goede kwaliteit zijn. Deze korrels zijn vervaardigd door zaagsel met water te mengen. Vervolgens worden ze met hoge druk door een matrijs geperst en zijn ze klaar voor gebruik. De houtkorrels bepalen de karakteristiek van uw kachel tijdens de verbranding. Bij BlueSolid kunt u alleen kwaliteit pellets kopen. Het is belangrijk dat u de goedkope korrels links laat liggen, deze tasten vaak uw kachel aan.

Houtpellets voor haard of CV pelletkachel

Pellets voor kachel kopen

In onze webwinkel kunt u eenvoudig pellets voor uw kachel kopen. Bij RR Trading vindt u alleen licht gekleurde houtpellets. Dit is erg belangrijk omdat bij de donker gekleurde korrels chloorgas vrijkomt. Dit gas is schadelijk voor de branderpot en branderkamer van uw kachel, ongeacht of deze zijn vervaardigd van staal of gietijzer. Bovendien zijn de donkere korrels gemaakt van (tropisch) hardhout en ontbranden ze moeilijker door de harde structuur. Daarom raden wij het enorm aan om lichtgekleurde pellets voor uw kachel te kopen en vindt u alleen deze variant bij BlueSolid!

Pellets online kopen

U kunt eenvoudig de pellets online kopen bij BlueSolid. U betaalt veilig online en wij verwerken de bestelling zo snel mogelijk zodat u de houtkorrels binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Wanneer u grotere aantallen wilt bestellen raden wij u aan een offerte aan te vragen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze showroom in Tolbert. Hier staan onze medewerkers voor u klaar met een kopje koffie en advies over de haarden en korrels. Pelletkorrles online kopen doet u bij BlueSolid!

Pellets kopen prijs

Wanneer u pellets gaat kopen is de prijs/kwaliteit verhouding optimaal bij BlueSolid. Onze houtpellets beschikken over het EN Plus A1 keurmerk. Hiermee wordt gegarandeerd dat de korrels de belangrijke factoren van de kwaliteit tijdens de verbranding waarborgen. Dit keurmerk is specifiek gericht op het gebruik van houtpellets voor particulieren, de kleinere variant. Het is daarom erg belangrijk om hierop te letten bij de aanschaf van de korrels. Pellets kopen voor een voordelige prijs doet u bij BlueSolid!