Pellets kopen

Wanneer je een pelletkachel of pellethaard hebt aangeschaft, is pellets kopen de volgende stap. Pellets worden ook wel korrels genoemd. Deze pelletkachel korrels zijn erg belangrijk voor de levensduur en garantie van de kachel. Daarbij is het cruciaal dat deze pellets van goede kwaliteit zijn. Deze korrels zijn vervaardigd door zaagsel met water te mengen. Vervolgens worden ze met hoge druk door een matrijs geperst en zijn ze klaar voor gebruik. De houtkorrels bepalen de karakteristiek van de kachel tijdens de verbranding. Bij BlueSolid kun je alleen kwaliteit pellets kopen. Het is belangrijk dat je de goedkope korrels links laat liggen, deze tasten vaak de kachel aan.

Houtpellets voor haard of CV pelletkachel

Pellets voor kachel kopen

In onze webwinkel kun je eenvoudig pellets voor uw kachel kopen. Bij BlueSolid vind je alleen licht gekleurde houtpellets. Dit is erg belangrijk omdat bij de donker gekleurde korrels chloorgas vrijkomt. Dit gas is schadelijk voor de branderpot en branderkamer van de kachel, ongeacht of deze zijn vervaardigd van staal of gietijzer. Bovendien zijn de donkere korrels gemaakt van (tropisch) hardhout en ontbranden ze moeilijker door de harde structuur. Daarom raden wij het enorm aan om lichtgekleurde pelletkachel korrels voor je kachel te kopen en daarom vind je alleen deze variant bij BlueSolid!

Pellets online kopen

Je kunt eenvoudig de pellets online kopen bij BlueSolid. Je betaalt veilig online en wij verwerken de bestelling zo snel mogelijk zodat je de pelletkachel korrels binnen enkele dagen in huis kunt verwachten. Wanneer je grotere aantallen wilt bestellen raden wij je aan een offerte aan te vragen. Onze klantenservice zal contact met je opnemen. Uiteraard kun je ook langskomen in onze showroom in Tolbert. Hier staan onze medewerkers voor je klaar met een kopje koffie en advies over de haarden en korrels. Pelletkorrels online kopen doe je bij BlueSolid!

Pelletkachel korrels kopen prijs

Wanneer je pellets gaat kopen is de prijs/kwaliteit verhouding optimaal bij BlueSolid. Onze houtpellets beschikken over het EN Plus A1 keurmerk. Hiermee wordt gegarandeerd dat de korrels de belangrijke factoren van de kwaliteit tijdens de verbranding waarborgen. Dit keurmerk is specifiek gericht op het gebruik van houtpellets voor particulieren, de kleinere variant. Het is daarom erg belangrijk om hierop te letten bij de aanschaf van de korrels. Pellets kopen voor een voordelige prijs, doe je bij BlueSolid!