DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Pelletkachel of pelletkachel CV

Wat is het verschil tussen een pelletkachel en een pelletketel (CV)? 

Beide installaties produceren warmte door houtpellets te stoken. Het verschil zit in hoe de warmte wordt afgegeven. Een pelletkachel produceert warme lucht en blaast dit de kamer in. Een pelletketel produceert warm water dat via de centrale verwarming het huis van de gewenste temperatuur voorziet. 

Een pelletkachel is geschikt voor het verwarmen van één ruimte (lokaal). Uitbreiding van het bereik naar meerdere kamers is mogelijk via kanalisatie

Een pelletketel verwarmt het hele huis (centraal) en is geschikt voor zowel radiatoren, vloerverwarming en tapwater. Je kunt het verwarmde water dus ook gebruiken voor de kraan en om te douchen.

En pelletketel CV installatie wordt economisch rendabel boven een huidig gas verbruik van meer dan 3000m³ aardgas. En  pelletkachel zal Economisch eerder rendabel worden door de lagere investering en warmte afgifte op maat.

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.