pelletkachel kopen in april = 100 euro korting op pellets (geldt voor NextGen, NextWoody & NextElite) |  Openingstijden | 25 mei megaveel showroom-voordeel op 2e hands pelletkachels

Pelletkachel of pelletkachel CV

Wat is het verschil tussen een pelletkachel en een pelletketel (CV)? 

Beide installaties produceren warmte door houtpellets te stoken. Het verschil zit in hoe de warmte wordt afgegeven. Een pelletkachel produceert warme lucht en blaast dit de kamer in. Een pelletketel produceert warm water dat via de centrale verwarming het huis van de gewenste temperatuur voorziet. 

Een pelletkachel is geschikt voor het verwarmen van één ruimte (lokaal). Uitbreiding van het bereik naar meerdere kamers is mogelijk via kanalisatie

Een pelletketel verwarmt het hele huis (centraal) en is geschikt voor zowel radiatoren, vloerverwarming en tapwater. Je kunt het verwarmde water dus ook gebruiken voor de kraan en om te douchen.

En pelletketel CV installatie wordt economisch rendabel boven een huidig gas verbruik van meer dan 3000m³ aardgas. En  pelletkachel zal Economisch eerder rendabel worden door de lagere investering en warmte afgifte op maat.

x
Hulp nodig? Ik leid u naar de juiste informatie.
Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.