Elektrische haard met waterdamp in Groningen

Specialist BlueSolid® verkoopt de mooiste elektrische haard met waterdamp in Groningen. Dankzij de waterdamp lijkt het vuur serieus levensecht. Vandaar zien we veel liefhebbers van sfeerhaarden kiezen voor dit topproduct. Kies ook voor onze realistisch ogende vuurhaard, een prachtige aanwinst.

Makkelijke inbouwkachel schouw of tafel

Dit ‘inlegblok’ kun je gerust een makkelijke inbouwkachel noemen. Je hebt immers bijzonder weinig nodig. Een passende uitsnede voor het blok volstaat, aangevuld met een stopcontact in de buurt. Zo plaats je het blok simpel in een schouw of tafel. Dat ziet er vervolgens heel tof uit.

Elektrische haard met waterdamp in Groningen: schone ‘rook’

Vrijwel iedereen houdt van sfeervolle houtkachels, maar bijna niemand waardeert de stinkende rook. Zie daar een groot voordeel van de elektrische haard met waterdamp in Groningen. Die ‘rookt’ redelijk (effect waterdamp), alleen nu is de ‘rook’ schoon en zo weer weg. Je hebt geen eens een afvoer nodig. Hoe heerlijk is dat, een sfeerkachel zonder afvoer.

3D-vlammen inzetcassette, knetterend vuurtje

De stijlvolle inbouwhaard of inzetcassette bevat een knetterend vuurtje. Als gevolg van de ingebouwde bluetoothspeakers hoor je daadwerkelijk het vuurtje knetteren. Het geluid in combinatie met de waterdamp én 3D-vlammen resulteert in dat levensechte beeld. Daar zouden wij de hand voor in het vuur steken. Geheel veilig.

Kachel zonder fijnstof, veilige sfeerhaard

Over veiligheid gesproken, de elektrische haard met waterdamp in Groningen stoot geen fijnstof uit. Wat een verschil met die verontreinigende houtkachels! Met een houtkachel in huis haal je fijnstof in huis. Dat wil je niet (meer). Dus is het tijd voor een veilige sfeerhaard die net zo echt aanvoelt. BlueSolid helpt je verder met een inbouw 600 LED-exemplaar.

Elektrische haard met waterdamp in Groningen: wel voordelen, geen nadelen

Al met al reken je door middel van een elektrische haard af met de nadelen van houtkachels. En tegelijkertijd geniet je wel van vele voordelen. Flink wat sfeer en gezelligheid bijvoorbeeld, geheel milieuvriendelijk/duurzaam en buurvriendelijk. Goed bezig!