DRINGENDE KENNISGEVING! • Door de extreme gasprijs komen er aanzienlijk meer aanvragen binnen dan de verwerkingstijd toelaat.
Tegelijkertijd is er ook wereldwijd een tekort aan grondstoffen en een nationaal personeelstekort. Houd daarom rekening met wachttijden, wachtlijsten en eventueel langere
levertijden. Blijf vriendelijk tegen het hardwerkende personeel: we doen ons best, het duurt logischerwijs langer. Uiteraard leveren en helpen wij iedereen uitstekend.

Een e-mail versturen

Belangrijke aandachtspunten als je een e-mail wil versturen

  1. GA NAAR OFFERTE AANVRAGEN als je een offerte wenst. Voor een correcte offerte hebben we namelijk specifieke informatie nodig. We kunnen geen offerte uitbrengen zonder deze informatie. Vandaar dat dit de werkmethode is: vul de aanvraag in via deze link. Zelf installeren? Je kunt ook gewoon rechtstreeks pelletkachels of airco's bestellen!

  2. GA NAAR ONDERHOUD AANVRAGEN als je een jaarlijkse onderhoudsbeurt wenst. Dat wordt strikt aanbevolen voor bijvoorbeeld pelletkachels. Zo blijft je betrouwbare pelletkachel jaren betrouwbaar. Kies voor de Algemene Pelletkachel Keuring, vul de onderhoudswens in via deze link. Bekijk ook het overzicht onderhoud en de service-vlogs

Heb je een technische of specialistische vraag die nog niet beantwoord is met de informatie op de website? Vul dan het contactformulier in voor een reactie van onze technische specialisten. Het is belangrijk dat je het contactformulier gedetailleerd invult, zodat onze specialist je uitstekend kan helpen. 

Chat
Chat-Bot-Image

Hulp nodig? Ik help u graag.