Airco in Friesland

Wij plaatsen en installeren een airco in Friesland. Fryslân Boppe, helemaal als het zomers warm is. De Friese meren lonken, ons mooie landschap schittert onder de zon. Maar binnen is het gauw té warm. Zeg maar gerust heel heet. Dan helpt hoogwaardige airconditioning. 

Split-unit airco beste oplosing

In dat geval blijkt de split-unit airco de beste oplossing tegen de hitte. Zo'n gespleten systeem bestaat uit een wandairco binnen (binnenunit) en een deel dat buiten staat (buitenunit). Daardoor heb je meer stilte in huis, helemaal in vergelijking met een mobiel apparaat. 

Bovendien heeft een vaste split-unit airco veel vermogen om effectief te koelen. Om die reden wint het systeem wederom van de mobiele airco. Het wordt makkelijker koel in huis. Vandaar zijn wij voorstander van een structurele, sterke oplossing: dé split-unit airco in Friesland. 

Airco kopen en laten installeren

Je kunt een airco kopen en door ons laten installeren. BlueSolid® beschikt namelijk over F-gassen gecertificeerde monteurs (verplichting vanuit de overheid). Zo weet je dat er erkende monteurs binnenkomen. Zij zorgen ervoor dat je straks geniet van optimale verkoeling, oh wat lekker. 

Voordat we aan de slag gaan, hebben we een indruk nodig. Stuur na je bestelling foto's op van de kamer(s) en de situatie buiten. Markeer waar de wandairco en waar het buitendeel bij voorkeur komen (gewenste posities). Tip: bespaar geld, een korte afstand tussen beide units valt goedkoper uit. 

Een lengte van 3 meter kost minder materiaal dan een lengte van 5 meter. Zorg dus dat beide delen op korte afstand van elkaar zijn. De wandairco op de gevelwand binnen (hangend), het buitendeel direct op de gevelmuur buiten (staand op speciale balken).

Experts airco in Friesland 

BlueSolid heeft allerlei experts die de airco in Friesland installeren. Deze vakmensen staan klaar om je te helpen aan geweldige verkoeling. Maar opgelet: regelmatig leidt piekdrukte in warme periodes tot wachtlijsten. Bestel juist een airco als het koel is buiten, dan zit je straks niet in de klamme hitte. 

Het zou zonde zijn wanneer je wacht tot de warmte en dan moet wachten. Niemand heeft zin in plaknachten. Vandaar het advies: bestel zo vroeg mogelijk een airco. Dan ben je wél voorbereid op de hitte die vroeg of laat toeslaat.