Airco in Drenthe

Laat een airco in Drenthe installeren door BlueSolid®. Ons bedrijf voor airco-installaties is net zo met Drenthe verweven als de Hunebed Highway en het TT Circuit. Van Assen of Emmen tot Hoogeveen of Meppel, we komen overal split-unit airco's installeren.

Split-unit airco in Drenthe

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en installatie van split-unit airco’s. Zo’n type airco in Drenthe kun je zien als de kampioen in verkoelen. Bovendien blijft het lekker stil. Dankzij het ‘gespleten’ systeem staat één deel van de airco namelijk buiten, de ‘buitenunit’. Het andere deel hangt aan de wand binnen, de ‘vaste wandairco’ of ‘binnenunit’.

Verder zijn split-unit airco’s veel krachtiger dan de kleine, mobiele en lawaaierige apparaten. Om die reden staan mobiele airco’s bekend als een oplossing voor de korte termijn. Maar voor het echte verkoelingswerk kom je uit bij een Single Split, Dual Split of Trio Split. Deze benamingen staan voor het aantal binnenunits.

Meerdere kamers koelen met een airco

Een Single Split Airco kies je wanneer je één kamer wilt koelen. Bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of werkkamer/zolder. Uiteraard kun je meerdere kamers koelen met een airco. De Dual Split koelt twee kamers tegelijkertijd met twee binnenunits en één buitenunit. Tot slot zijn er genoeg mensen die een trio willen. Zo koel je zelfs drie kamers.

Een airco in Drenthe laten installeren

BlueSolid is gevestigd in het grensgebied van Drenthe. Vandaar kunnen we relatief snel een airco in Drenthe plaatsen. Zeg het maar waar we naartoe mogen. Roden, Beilen of Zuidwolde? Klazienaveen, Coevorden of Eelde-Paterswolde? We rijden ook gerust richting Schoonebeek, Veenoord en Zuidlaren of Zuidwolde.

We kunnen nog wel tig plaatsen opnoemen (Norg, Smilde, enzovoort), alleen de boodschap is duidelijk. Wij plaatsen overal in Drenthe. Bekijk eerst waar je de wandairco en de buitenunit wilt hebben. Kies vervolgens een bijbehorend installatiepakket (3m of 5m) en kies voor laten installeren. Zelf installeren mag evengoed, als je handig bent.

Wij verzorgen de inbedrijfstelling, want dat mogen alleen F-gassen gecertificeerde monteurs doen. En die hebben we natuurlijk in huis. Schakel ze in en zorg dat je op tijd bent, aangezien ze regelmatig volgepland zijn.