Airco in Drachten

Voor de installatie van een airco in Drachten zit je bij ons goed. Of het nu in de buurt van het carrilon of de Lawei is, wij komen. In elke wijk en straat van Drachten installeren wij hoogwaardige split-unit airco’s.

Hoogwaardige split-unit airco in Drachten

BlueSolid® is als aircospecialist bevoegd om hoogwaardige split-unit airco’s te installeren. Dit zijn krachtige koelingsapparaten die we in twee delen bevestigen. De bekende wandairco – het binnendeel – hangt gewoon aan de wand. De buitenunit staat op speciale opstellingsbalken, die unit noemen we het buitendeel. Vanwege het ‘gespleten’ karakter spreken we van een split-unit airco.

Zo’n split-unit airco in Drachten heeft voordelen ten opzichte van een mobiele apparaat. Allereerst heeft het splitsysteem meer vermogen. Ten tweede is het splitsysteem stukken stiller, omdat een deel van het systeem buiten staat. Tot slot loopt het leidingwerk bij een vaste wandairco mooi door de muur. Bij een mobiele airco moet een raam/deur op een kier open voor de condensslang.

Een kamer koelen (of twee, of drie)

Een kamer koelen met airconditioning voelt fantastisch. Je rekent immers af met die snikhete zomeravonden vol zweet, concentratiegebrek en slaapgebrek. In plaats daarvan is het eindelijk lekker koel in huis. Kies er dus voor om een kamer te koelen met een Single Split (1 binnendeel, 1 buitendeel). Of koel twee kamers tegelijkertijd met een Dual (2 binnendelen, 1 buitendeel). En eh, een trio kan ook nog altijd.

Airco in Drachten: eerst de plek in de kamer bepalen

Bedenk vooraf waar je wandairco wilt ophangen. Zorg dat de afstand tot de buitenunit zo kort mogelijk is. Daarmee bespaar je jezelf geld. Een kortere afstand betekent namelijk minder materiaalgebruik (leidingwerk) en minder kosten. Zo ben je voordeliger uit met bijvoorbeeld 3 meter leidingwerk dan met 5 meter leidingwerk.

Ook omgeving Drachten

Ook in de omgeving van Drachten (Boornbergum, Beetsterzwaag en Opeinde) installeren wij airco’s. Eigenlijk in de gehele regio wel. Van Ureterp tot Surhuisterveen, Harkema of Buitenpost. Evenals Rottevalle, Nij Beets en Tijnje. Schakel BlueSolid in voor een succesvolle installatie van je airco in Drachten of omgeving.