Pelletkachel onderdelen

De meeste pelletkachel onderdelen in onze webshop zijn op voorraad en kun je direct online bestellen. Na betaling worden ze direct verstuurd zodat je ze snel in huis hebt. Zoek je een ouder of specifiek onderdeel en zie je het niet meer op de website staan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen vrijwel alle onderdelen leveren, zelfs voor modellen die we meer dan 14 jaar geleden verkochten. Wij vragen het product op bij de leverancier en laten je weten wat het zal kosten. De levertijden van de onderdelen die bij de fabrikant besteld moeten worden lopen uiteen. Wij leveren de onderdelen uiteraard zo snel mogelijk.

Houtpellets van hoge kwaliteit 

In een pelletkachel worden houtpellets verbrand. Deze geperste houtkorrels zorgen voor een minder schadelijke uitstoot in vergelijking met blokken hout. Om de beste verbranding te garanderen, is het belangrijk dat je houtpellets van hoge kwaliteit koopt. Door pellets van lage kwaliteit te gebruiken, bestaat de kans dat de pelletkachel minder lang meegaat. De chloorgassen die vrijkomen zijn namelijk slecht voor het staal en gietijzer. Hoe herken je hoge kwaliteit houtpellets? Door de lichte kleur en het EN Plus A1 keurmerk. BlueSolid gebruikt uitsluitend lichte korrels die zijn voorzien van dit keurmerk. Deze houtpellets worden regelmatig op kwaliteit gecontroleerd en moeten aan strenge eisen voldoen. Ze richten geen schade aan en zorgen voor een optimale verbranding.

Het installeren van pelletkachel onderdelen 

Je hebt een pelletkachel onderdeel besteld zodat je kachel zo snel mogelijk weer goed werkt. Je kunt in dit geval altijd voor kiezen om het onderdeel zelf te plaatsen. We geven je hierin advies. Toch liever hulp van een monteur? Dat kan! Een goed uitgevoerde installatie zorgt dat je pelletkachel optimaal blijft werken. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het installeren van pelletkachels en onderdelen. Neem contact met ons op en we helpen je graag met deze (soms) lastige klus. BlueSolid werkt samen met een aantal pelletkachel partners in Nederland, we bieden service door heel Nederland. 

BlueSolid is specialist in duurzame warmte 

BlueSolid heeft meer dan 15 jaar ervaring met duurzame energie, pelletkachels, warmtepompen en airco’s